Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A fost cel mai trist moment din cariera mea!" Salah i-a răspuns, în sfârşit, lui Sergio Ramos

"A fost cel mai trist moment din cariera mea!" Salah i-a răspuns, în sfârşit, lui Sergio Ramos
Comentarii

Atacantul echipei Liverpool, Mohamed Salah, i-a dat, în sfârşit, o replică fundaşului formaţiei Real Madrid, Sergio Ramos, care l-a accidentat în finala Ligii Campionilor de la Kiev, câştigată de spanioli cu 3-1.

Salah s-a accidentat la umăr în urma unui duel pentru minge cu Sergio Ramos şi a părăsit terenul în lacrimi, în minutul 31. Câteva zile mai târziu, Ramos a sugerat că Salah a exagerat accidentarea şi că putea continua să joace, dacă făcea o injecţie la pauză.

"Mesajul meu este că întotdeauna e OK dacă o persoană care te-a făcut prima oară să plângi, te face mai târziu să râzi. Poate mi-ar putea spune dacă voi fi pregătit sau nu pentru Cupa Mondială", a spus Salah, într-un interviu acordat spaniolilor de la Marca.

Sergio Ramos a insistat şi a precizat că nu a intenţionat să-l accidenteze pe Salah: "Am vazut bine faza, mi-a prins mâna şi am căzut, iar el s-a accidentat la cealaltă mână, deşi lumea m-a acuzat că eu i-am făcut un procedeu de judo". Egipteanul i-a dat, însă, o nouă replică ironică: "E amuzant!".

Salah a mărturisit că a primit un mesaj din partea lui Sergio Ramos: "Mi-a trimis un mesaj, dar nu i-am spus niciodată că a fost OK".

"Finala de la Kiev a fost cel mai trist moment din cariera mea", a încheiat Salah, nu înainte de a face o referire şi la situaţia sa medicală: "Sper să joc încă din primul meci cu Uruguay!".

Afla mai multe despre: salahramosucl 

viewscnt
Articole similare