You are here:

A fost coleg cu "greii" Interului, acum e la Dinamo, dar nu uită amintirile din Milano: "Îi simţeai că sunt vedete, dar erau foarte deschişi"

A fost coleg cu "greii" Interului, acum e la Dinamo, dar nu uită amintirile din Milano: "Îi simţeai că sunt vedete, dar erau foarte deschişi"

Dinamo București

Comentarii

A împărţit vestiarul cu jucători de 5 stele câştigători de Liga Campionilor, ia acum vrea să o ducă pe Dinamo în play-off-ul Superligii. Danezul Patrick Olsen e pregătit pentru un nou capitol important din cariera sa.

Impresionează acum la Dinamo, dar nu este o întâmplare. Danezul Patrick Olsen a jucat alături de cei din echipa mare a Interului câştigători de Liga Campionilor cu Mourinho şi Chivu, în 2010. Olsen a prins atunci doar un meci de Cupa Italiei în tricoul nerrazzurilor.

"A fost dificil, dar a fost o experienţă care m-a ajutat. Era vechiul Inter, cu Cambiasso, Milito, Cassano. Simţeai că sunt vedete, dar erau foarte deschişi să îi ajute pe cei tineri. Era o combinaţie bună. Am numai cuvinte bune despre ei" , a spus Olsen.

Ca mai toţi străinii, danezul de 30 de ani a fost cucerit deja de "Micul Paris".

"Nu ştiam la ce să mă aştept, dar am rămas plăcut surprins de Bucureşti. Am vizitat oraşul în prima zi. Totul m-a surprins, iar oamenii din club sunt foarte ok, mă ajută, aşa că mi-a fost uşor să mă integrez" , a continuat Olsen.

Mijlocaşul cu 50 de meciuri la naţionalele de juniori şi tineret ale Danemarcei, Olsen are o pasiune comună printre fotbalişti, tatuajele.

"Unele au o importanţă, altele sunt la întâmplare. Acesta este vederea de pe geam de când stăteam la Inter, asta este fotbalul în jurul lumii, aici am din Franţa şi din Elveţia. Aici am un show de comedie din Danemarca, se numea Jocul Olsen, aşa că mă uitam cu părinţii când eram mic şi l-am tatuat" , a mai spus Olsen.

Afla mai multe despre: olsen 

viewscnt
Articole similare