You are here:

A fost conferinţă oficială în Giuleşti. Primele declaraţii date de Marius Şumudică, Şucu şi Moldovan

A fost conferinţă oficială în Giuleşti. Primele declaraţii date de Marius Şumudică, Şucu şi Moldovan

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică a fost prezentat ca noul antrenor al Rapidului, în cadrul unei conferinţe de presă.

Marius Şumudică, la Rapid

Alături de Marius Şumudică sunt Dan Şucu şi Viorel Moldovan, care s-au declarat încrezători în decizia pe care au luat-o.

Dan Şucu; ”Marius ne-a promis că va aduce înapoi energia Rapuidului. Locul nostru nu e aici. Lucruile bune nu se pot vedea, dacă nu avem rezultate”, a declarat Dan Şucu, la începutul conferinţei”.

Marius Şumudică: ”Am văzut fără sa laud pe cineva am găsit un club cu oameni care iei fac treaba pe fiecare palier, cea ce unui antrenor ii da liniştea sa se ocupe de echipă. Mă bucur, e una dintre cele mai frumoase zile din cariera mea. Ajung la clubul pe care îl iubesc, nu mi am ascuns nciidoată dorinţa de a performa şi ca antrenor.

Îmi doresc din suflet ca rezultate sa vorbească. Ii mulţumesc domnului Şucu şi Angelescu. Nu e uşor, sa ţii un club de fotbal nu e uşor. Avem tot ce ne trebuie să facem performanţă. Eu vreau să vorbesc mai puţin şi să vorbim mai mult pe teren.

Mă repet este o senzaţie unică ca şi când te întorci după o perioadă lungă ce lucrezi în străinătate e te întorci în sânul familiei. Singur nu pot, suntem un tot unitar. Fiecare trebuie să îşi facă treaba pe segmentul lui. Găsesc un club bine structurat, nu mai există scuze. Trebuie să există o ascensiune, asta pică pe umărul meu”.

Viorel Moldovan: ”Nu mai are nevoie de prezentare din punct de vedere al spiritului rapidist, suferă la fel ca toţi rapişti în momentul de faţă, sunt convins că va reuşi să redreseze lucrurile împreună cu noi”. 

Afla mai multe despre: dan şucurapidmarius şumudică 

viewscnt
Articole similare