Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost contestat vehement de fanii FCSB-ului, acum a marcat împotriva roş-albaştrilor: ”Mă bucur enorm că am înscris în seara asta”

A fost contestat vehement de fanii FCSB-ului, acum a marcat împotriva roş-albaştrilor: ”Mă bucur enorm că am înscris în seara asta”

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu a învins, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1, echipa FCSB, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I, în care gazdele au condus cu 1-0. Gabriel Enache s-a numărat printre marcatorii formaţiei oaspete

Unul dintre marcatorii giurgiuvenilor a fost Gabriel Enache, cel care pe vremea când evolua pentru FCSB a fost una dintre ţintele preferate ale fanilor roş-albaştrilor când venea vorba de reproşuri: ”Nu m-am aşteptat, dar important e că am revenit, important e că am debutat în această seară într-un meci oficial. Mă bucur foarte mult că am înscris. În seara aceasta eu zic că a făcut diferenţa atitudinea, ne-am dorit mult mai mult decât ei. Suntem o echipă puternică, cu jucători foarte buni de foarte mare calitate şi în seara aceasta cred că s-a văzut” a spus Enache la finalul meciului.

”Acesta e scopul de fiecare dată când intru, ori de la început, ori de la pauză, oricând aş intra gândul meu e să înscriu şi să joc cât mai bine, să îmi ajut echipa. Nu am intrat pe teren pentru o revanşă, am intrat jucător profesionist, să jucăm pentru echipa noastră, să ne facem treaba, să ne facem jocul nostru de calitate şi să ne îndeplinim obiectivele” a mai completat fostul lateral dreapta de la FCSB.

Enache a jucat la FCSB între 2016 şi 2018. A adunat 79 de meciuri pentru echipa roş-albastră şi a marcat 5 goluri. Mai jos, golul marcat împotriva fostei sale echipe:

Afla mai multe despre: gabriel enache 

viewscnt
Articole similare