Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost dezvăluită următoarea destinaţie a lui Cavani: "Acolo vrea să joace". Atacantul pleacă liber de contract de la PSG

A fost dezvăluită următoarea destinaţie a lui Cavani: "Acolo vrea să joace". Atacantul pleacă liber de contract de la PSG

PSG

Comentarii

Edinson Cavani (33 de ani) va pleca de la Paris Saint-Germain în această vară, odată ce îi expiră contractul. Mama fotbalistul a anunţat unde ar vrea fiul ei să joace în continuare.

Edinson Cavani este la mare căutare, dar atacantul din Uruguay este decis să îşi ducă la bun sfârşit contractul cu PSG, iar abia atunci să semneze cu un alt club. Mama lui Cavani a anunţat că fiul său are multe oferte, însă cu siguranţă nu se va întoarce să joace în ţara natală. 

"Multe cluburi sunt interesate de el. El în continuare nu ştie unde va juca, mai are trei luni de contract cu Paris. Trebuie să ne gândim bine. Vrea să continue în Europa şi i-ar plăcea să joace în Spania", a declarat părintele fotbalistului. 

Astfel, cea mai probabilă destinaţie este Atletico Madrid, club care l-a dorit şi în iarnă, însă preşedintele lui Atletico a lăsat să se înţeleagă la acea vreme că transferul a picat chiar din cauza mamei jucătorului. Aceasta a spus că dacă preşedintele lui Atletico îşi va cere scuze, Cavani va semna cu formaţia din LaLiga, pentru că este fanul lui Diego Simeone şi vrea să lucreze cu el. 

Afla mai multe despre: edinson cavani 

viewscnt
Articole similare