You are here:

"A fost la un pas de ei!" Dezvăluire de senzaţie: unde a vrut Mendes să-l transfere pe Cristiano Ronaldo. Cele două cluburi care l-au REFUZAT pe CR7

"A fost la un pas de ei!" Dezvăluire de senzaţie: unde a vrut Mendes să-l transfere pe Cristiano Ronaldo. Cele două cluburi care l-au REFUZAT pe CR7

Real Madrid

Comentarii

Când spui Cristiano Ronaldo te gândeşti inevitabil la Real Madrid şi invers, toate marile performanţele reuşite de galactici din 2009 până în prezent fiind strâns legate de prestaţiile starului portughez.

Totuşi, cariera lui CR7 ar fi putut urma un curs cu totul diferit, dacă în 2003 decidea să dea curs unei alte oferte. Atunci, Ronaldo a ajuns la Manchester United după un amical în care i-a impresionat pe jucătorii antrenaţi atunci de Alex Ferguson.

Agentul italian Alessandro Moggi a dezvăluit pentru Tuttosport că Ronaldo a fost la un pas să semneze cu Juventus în 2003, când avea doar 18 ani. Nu înainte ca Parma şi Lazio să-l refuze pe portughez :)

"În vara lui 2003, Mendes (n.r. Jorge) încerca să-i găsească echipă primului său mare jucător: Cristiano Ronaldo. Avea 18 ani şi abia îşi făcuse debutul la Sporting, iar Mendes voia să-l aducă în Italia. Am încercat să-l ajutăm. L-am oferit la Parma şi Lazio, dar ambele l-au refuzat. Avea talent, dar era prea tânăr şi nu aveau încredere. Cei de la Juventus au fsot însă de acord şi ne-au trimis la Lisabona cu Mendes să încheiem afacerea cu Sporting.

Idee era să facem un schimb, iar Marcelo Salas să meargă la Sporting. Problema e că fotbalul protughez nu era prea interesant în acel moment şi n-am reuşit să-l convingem pe Salas să meargă acolo", a povestit Moggi.

Ce s-a întâmplat între timp e deja istorie. Cristiano Ronaldo a devenit unul din cei mai buni jucători din istoria fotbalului, cu patru Baloane de Aur cucerite, plus zeci de trofee câştigate la Manchester United şi Real Madrid.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoreal madrid 

viewscnt
Articole similare