Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost pe podium în MP al SUA şi a prins curaj: „Vreau să-i învingem pe cei de la Ferrari!”

A fost pe podium în MP al SUA şi a prins curaj: „Vreau să-i învingem pe cei de la Ferrari!”

Formula 1

Comentarii

Lando Norris s-a clasat pe podium în MP al SUA, fiind depăşit doar de Max Verstappen, după ce Lewis Hamilton a fost descalificat.

A fost pe podium în MP al SUA şi a prins curaj: „Vreau să-i învingem pe cei de la Ferrari!”

Deşi s-a clasat pe locul doi la finele Marelui Premiu de la Austin, pilotul McLaren rămâne în continuare fără victorie în Formula 1. Performanţa a fost suficientă însă pentru ca McLaren să treacă peste Aston Martin în clasament. Lando Norris îşi doreşte acum să-i prindă din urmă pe cei de la Ferrari, care se află pe 3 în clasamentul constructorilor.

„Este obiectivul nostru să-i învingem pe cei de la Ferrari, cred că avem un ritm excelent. În privinţa celor de la Aston Martin nu ştiu ce să spun, au reuşit contraperformanţa de a face monopostul din ce în ce mai lent cu fiecare upgrade adus. S-au duelat cu Red Bull la începutul sezonului, iar acum au fost eliminaţi încă din Q1”, a declarat Lando Norris, potrivit Autosport.

  • 322 de puncte are Scuderia Ferrari, în timp ce McLaren are 242

Amenzi record pentru piloţii din Formula 1: până la 1.000.000 de euro. ”Leclerc aş putea să-şi cedeze ceasul. Eu aş dispărea”

Piloţii de Formula 1 s-au declarat şocaţi, joi, după ce FIA a mărit de patru ori cuantumul amenzilor pe care le pot aplica comisarii, ajungând la suma maximă de un milion de euro, relatează Reuters.

Modificarea Codului Sportiv Internaţional (ISC) a fost aprobată în cadrul unei reuniuni a Consiliului Mondial al Sporturilor cu Motor al FIA, la Geneva.

Acesta a precizat că plafonul anterior de 250.000 de euro nu a fost revizuit sau modificat de cel puţin 12 ani "şi nu reflectă nevoile actuale ale sportului cu motor".

George Russell de la Mercedes, director al Asociaţiei Piloţilor de Grand Prix (GPDA), a declarat că noul plafon "pare obscen".

"În primul meu an de Formula 1 (la Williams), aveam un salariu de cinci cifre şi am pierdut de fapt peste şase cifre pentru că am plătit antrenorul, am plătit zborurile, am plătit un asistent", a declarat el la Marele Premiu al Statelor Unite.

Afla mai multe despre: lando norrisformula 1ferrari 

viewscnt
Articole similare