You are here:

A fost sau nu penalty? Hagi spune că jucătorul său a greşit: ”Nu poţi să faci un atac din acesta în careu”

A fost sau nu penalty? Hagi spune că jucătorul său a greşit: ”Nu poţi să faci un atac din acesta în careu”

Fotbal

Comentarii

S-a discutat mult despre faultul în careu comis de Ghiţă în minutul 66 al confruntării dintre CFR Cluj şi FC Viitorul (3-1) şi sancţionat de arbitrul Colţescu cu lovitură de la 11 metri, iar părerile experţilor sunt împărţite.

Gheorghe Hagi, însă, este sincer. Spune că jucătorul său nu avea voie să comită un astfel de atac imprudent în interiorul careului de pedeapsă.

”Nu poţi să faci un atac din acesta în careu. Trebuie să ai grijă, să te duci acolo şi să ştii cum ataci, să te uiţi la minge. Dar... asta e.

Când dăm gol, după aceea ne pierdem, nu mai jucăm colectiv. Le-am şi zis în vestiar. Este inadmisibil pentru mine cum dăm gol, am dat şi cu Steaua şi cu Craiova, şi imediat după aceea am avut vreo 30 de minute foarte proaste, în care jucăm numai individual. Iar individual, echipa noastră nu are nicio şansă”, a spus Gică Hagi la conferinţa de presă de la finalul partidei cu CFR Cluj.

CFR Cluj a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-1), echipa FC Viitorul, în ultimul meci al etapei a VII-a a play-off-ului Ligii I. Oaspeţii au condus cu scorul de 1-0 la pauză, după golul marcat de Rivaldinho '14. În repriza a doua gazdele au marcat de trei ori, prin Camora '57, Culio '67 (p) şi Vinicius '74, şi în urma victoriei îşi menţin avantajul de cinci puncte faţă de FCSB, cu trei etape înaintea finalului play-off-ului.

Afla mai multe despre: gica hagiviitorul 

viewscnt
Articole similare