Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost sau nu penalty pentru Petrolul? Nicolae Dică şi Basarab Panduru sunt de partea FCSB-ului: ”A fost dat prea uşor!” | EXCLUSIV

A fost sau nu penalty pentru Petrolul? Nicolae Dică şi Basarab Panduru sunt de partea FCSB-ului: ”A fost dat prea uşor!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Echipa FCSB, liderul campionatului, a încheiat la egalitate sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-2, gruparea Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii.

La Ploieşti, bucureştenii au deschis scorul repede, în minutul 2, când Djokovic a profitat de eroarea lui Jair şi l-a învins pe Zima cu un şut din careu. Sergiu Hanca a fost accidentat de Dawa şi a fost înlocuit, în minutul 31.

Şi camerunezul a fost înlocuit, după câteva minute, probabil din teama de a nu primi un al doilea cartonaş galben. FCSB şi-a majorat avantajul în minutul 49, prin Alexandru Băluţă, iar gazdele au reuşit să reducă din diferenţă prin lovitura liberă a lui Jair, din minutul 70.

Târnovanu a scos de lângă bară la şutul lui Grozav, din minutul 72. Pe final, ploieştenii au căutat golul egalizator, pe care l-au marcat din penalti, în minutul 90+7, prin Grozav, cu mare noroc.

A fost sau nu penalty? Basarab Panduru şi Nicolae Dică au analizat faza din minutul 90+4, în direct, la Orange Sport. Cei doi au căzut de acord: ”A fost prea uşor acordat!”. 

Basarab Panduru: ”Jair dă cu capul in minge, dar după care nu pot sa spun că este un fault de penalty, nu sunt convins. Mai degrabă aş spune că nu. Nu prea văd ce îi face să fie penalty. Nu ştiu ce face Ngezana să dai penalty. Nu sunt convins deloc că ăsta este penalty!”.

Nicolae Dică: ”Este un contact. Jair dă primul in minge, este un contact mic. E dat prea uşor”.

FCSB rămâne lider în clasament, cu 31 de puncte. Petrolul este pe locul 6, cu 20 de puncte.

Echipele care au evoluat:

  • PETROLUL: Zima – L. Dumitriu, Papp, Meijers, Pedro Justiniano (Diomande 46) - Doua, Seto (Jefferson 60), Hanca (Z. Petrovic 31; Abuashvili 83) - I. Răducan (M. Rădulescu 46), Grozav, Jair. ANTRENOR: Florin Pârvu
  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Ngezana, Dawa (Lixandru 35), Radunovic - Djokovic, Şut, Olaru - Al. Băluţă (Compagno 90+1), D. Rotariu (C. Ganea 82), Oct. Popescu (Miculescu 46). ANTRENOR: Elias Charalambous

VIDEO:

Afla mai multe despre: penaltyfcsbpetrolul 

viewscnt
Articole similare