You are here:

A fost scandal la AS Romprim - Academia Rapid! Ce au păţit fanii giuleşteni care au venit la meci

A fost scandal la AS Romprim - Academia Rapid! Ce au păţit fanii giuleşteni care au venit la meci

Fotbal intern

Comentarii

Academia Rapid a spulberat-o pe AS Romprim în etapa a 13-a din Liga a 4-a, seria Bucureşti. A fost 8-0 pentru giuleşteni, într-o partidă care a debutat cu incidente neplăcute.

"VĂ MULŢUMIM CĂ SUNTEŢI ALĂTURI DE NOI 

Le mulţumim minunaţilor suporteri ce au venit şi ne-au susţinut chiar şi din afara stadionului. Regretăm enorm gestul echipei gazdă, Romprim, cea care s-a speriat de galeria rapidistă şi a închis porţile. bilete experti

Ne-am fi dorit să vă avem alături, însă nu putem decât să vă invităm la meciul următor, de pe Giuleşti, cu Venus, când sperăm să revedem un spectacol cu multe goluri rapidiste" - se arată astăzi pe pagina oficială de Facebook de la Academia Rapid. bilete tipsteri

Ce s-a întâmplat mai exact? O bună parte din suporterii giuleşteni veniţi la meci nu au fost lăsaţi să intre pe stadion de oficialii clubului AS Romprim. Doar câţiva au apucat să vadă partida pe viu, asta şi datorită intervenţiei preşedintelui celor de la Rapid, Ovidiu Burcă. 

Etapa viitoare, Rapid are meci acasă cu Venus Bucureşti, nimeni alta decât ultima clasată, care a pierdut toate meciurile jucate până acum în campionat. 

 

Afla mai multe despre: academia rapidas romprimliga a 4-ascandal 

viewscnt
Articole similare