Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A fost şi el puţin la sală şi s-au umflat muşchii pe el". Chipciu a răbufnit după scandalul din Hermannstadt - U Cluj | VIDEO

"A fost şi el puţin la sală şi s-au umflat muşchii pe el". Chipciu a răbufnit după scandalul din Hermannstadt - U Cluj | VIDEO

U Cluj

Comentarii

U Cluj a scos o remiză în prelungiri în deplasarea de la Hermannstadt, graţie execuţiei superbe semnate de atacantul Popa.

Imediat după golul marcat de Universitatea Cluj, un adevărat scandal a izbucnit la marginea terenului. După meciul de la Sibiu, Alexandru Chipciu a explicat toată situaţia.

"S-au umflat muşchii pe un angajat de la Hermannstadt, care a fost şi pe la CFR Cluj, nu vreau să mai zic nimic... Cred că i-am dat prea multă atenţie atunci, iar acum, când am trecut pe lângă banca de rezerve, mi s-a părut incredibil cum a putut să mă înjure. A fost şi el puţin la sală şi s-au umflat muşchii pe el.

Am vorbit apoi cu Dani Coman şi mi-a zis că am avut un comportament ostentativ, pentru că m-am bucurat. M-am bucurat şi eu, pentru că nu mai erau mingi pe margine, orice fault era pentru ei, pentru noi nu era, stăteam şapte minute degeaba, jucam fotbal un minut, normal că m-am enervat. Le-am şi zis să pună mingea în joc, să jucăm fotbal dacă vrem să fim mai buni, să progresăm, dacă vrem să crească şi fotbalul românesc.

Jucăm aşa, tragem de timp, apoi avem probleme cu echipele din Europa. N-am avut nimic faţă de cei de la Hermannstadt, îi respect, am şi fost "copilul" lui Măldărăşanu, când eram pe la Braşov, e un antrenor foarte bun. Chiar îi respect pe cei de la Hermannstadt" , a declarat Alexandru Chipciu.

Afla mai multe despre: chipciu 

viewscnt
Articole similare