Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A fost titular toată viaţa", dar la FCSB trăieşte momentul de jos al carierei. Mihai Stoica: "E un exemplu. N-am văzut aşa jucător!" | EXCLUSIV

"A fost titular toată viaţa", dar la FCSB trăieşte momentul de jos al carierei. Mihai Stoica: "E un exemplu. N-am văzut aşa jucător!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre situaţia lui Damjan Djokovic (33 de ani), fotbalist intrat în dizgraţia lui Gigi Becali şi care a ajuns pe banca de rezerve. După ce "a fost titular toată viaţa", trăieşte momentul de jos al carierei la FCSB.

Adus gratis cu un salariu gras în vară, când a semnat cu FCSB, Damjan Djokovic a avut un început excelent de aventură la echipa "roş-albastră". Totuşi, ultimele prestaţii l-au adus în dizgraţia lui Gigi Becali, care vrea să-l vadă pe teren cât mai rar.

"Titular toată viaţă", Gigi Becali l-a făcut să trăiască momentul de jos al carierei la FCSB: "E un exemplu"

Mihai Stoica a rostit cuvinte de laudă la adresa lui Damjan Djokovic şi l-a lăudat pe mijlocaşul croat pentru modul cum se antrenează. În plus, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB a spus că Djokovic "e un exemplu" de profesionalism pentru toată lumea de la echipă.

"Djokovic e un băiat senzaţional, foarte deosebit de alţii. Am văzut foarte mulţi jucători cărora le place să se antreneze, dar cei care trec de o vârstă se antrenează aşa în 2/4, nu e cazul lui Djokovic. Eu n-am văzut jucător să se antreneze cu o aşa asiduitate. Nu l-am văzut la un antrenamente să fie puţin sub ce e de obicei. Toată viaţa a fost titular, aici experimentează şi o situaţie de genul ăsta. E excepţional, un exemplu pentru toată lumea", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Damjan Djokovic a strâns până acum 21 de meciuri (1329 de minute) în toate competiţiile sezonului, timp în care a marcat de patru ori şi a pasat decisiv o dată.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Damjan Djokovic în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbdamjan djokovicmihai stoicafcsb damjan djokovic 

viewscnt
Articole similare