You are here:

”A fost un incident!” Mircea Rednic, SHOW total la interviu! ”Puriul” şi-a amendat jucătorii şi le-a bătut obrazul fanilor: ”Specialiştii mei de la Arad erau supăraţi”

”A fost un incident!” Mircea Rednic, SHOW total la interviu! ”Puriul” şi-a amendat jucătorii şi le-a bătut obrazul fanilor: ”Specialiştii mei de la Arad erau supăraţi”

UTA

Comentarii

Mircea Rednic a fost din nou savuros la flash-interviu, de data aceasta după victoria UTA-ei împotriva celor de la Unirea Slobozia.

UTA a obţinut primul succes din acest sezon, în deplasare, 1-0 contra Unirii Slobozia, iar Mircea Rednic a făcut spectacol după meci. 

Un nou discrus memorabil din partea lui Rednic. ”Puriul” a dezvăluit de ce şi-a amendat jucătorii: ”Nu m-au anunţat”

”Puriul” i-a înţeptat pe fanii arădeni ce şi-au exprimat nemulţumirea faţă de jocul echipei după partida dintre UTA şi ”U” Cluj de săptămâna trecută, încheiată la egalitate, scor 0-0.

Rednic a adus în discuţie meciul fabulos făcut de ”U” în derby-ul de aseară cu CFR Cluj, câştigat de ”Şepcile Roşii” cu 3-2.

”N-a fost uşor. Slobozia este o echipă foarte arţăgoasă, bine organizată, puternici... Mi-a plăcut cum au jucat. Sunt greu de învins. Mă bucur că în repriza a doua a fost o reacţie mult mai bună, am reuşit să-i surprindem. Ne doream această victorie ţinând cont de situaţia noastră din clasament.

Specialiştii mei de la Arad erau supăraţi că am făcut egal cu ”U” Cluj. Aţi văzut cum a jucat aseară (n.r. împotriva lui CFR) ”U” Cluj?  Aşteptam această victorie, mai ales înaintea partidei cu Galaţi de acasă. Sunt sigur că stadionul va fi plin.

Este al doilea meci în care nu am luat gol. Anul ăsta ne propunem mai mult decât am realizat anul trecut. Noi ne dorim play-off-ul, dar sunt foarte multe echipe care au început bine. Va fi o luptă mare”, a spus Mircea Rednic.

Au sărbătorit fără ”coach” şi au fost amendaţi! Rednic le-a bătut obrazul jucătorilor: ”A fost un incident”

Unicul gol al partidei a fost marcat de Valentin Costache, jucător debutat de Rednic la Dinamo în 2015 şi transferat în această vară la Arad. 

Antrenorul UTA-ei a dezvăluit că i-a amendat pe jucătorii care au sărbătorit la ziua lui Costache, ce a fost pe data de 2 august, şi a susţinut cu zâmbetul pe buze că a fost deranjat de faptul că nu a fost invitat la petrecere.

”(n.r. despre Costache) În primul rând, să nu uite că a fost un incident de ziua lui şi are o datorie faţă de mine şi s-a achitat, dar amenda rămâne amendă. Au ieşit şi au sărbătorit fără să îşi anunţe ”coach-ul”. Aş fi venit cu mare drag. Nu cred că era momentul cu trei zile înainte de meci”, a adăugat Rednic, după Unirea Slobozia - UTA 0-1.

 

Afla mai multe despre: superligauta arad 

viewscnt
Articole similare