Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A greşit CSM Bucureşti strategia? ”Nu face bine echipei ce s-a întâmplat în ultimele zile” Reacţie dură după înfrângerea cu Krim

A greşit CSM Bucureşti strategia? ”Nu face bine echipei ce s-a întâmplat în ultimele zile” Reacţie dură după înfrângerea cu Krim

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de formaţia Krim Ljubljana, cu scorul de 23-22 (12-11), în penultimul meci din grupa a II-a a Ligii Campionilor.

Florin Pera, antrenorul celor de la SCM Râmnicu Vâlcea, consideră că oficialii de la CSM Bucureşti au greşit strategia şi au destabilizat echipa cu anunţarea transferurilor înaintea unui meci atât de important din Liga Campionilor.

Pot spune că CSM a prins o zi mai puţin bună. Ştiu că toată lumea aşteaptă rezultate mari având în vedere obiectivele măreţe pe care le are CSM Bucureşti. Un rezultat oarecum surprinzător având în vedere că Krim nu mai avea nicio şansă de calificare.

Desigur că nu face bine echipei tot ce s-a întâmplat în ultimele zile, cu aceste transferuri anunţate înaintea unor jocuri atât de improtante. Destabilizează jucătoarele, unele probabil se gândesc la viitoarele cluburi.  În calitate de antrenor eu sunt convins că fiecare îşi face treaba până la capăt ca un profesionist”, a spus Florin Pera, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: csmliga campionilor 

viewscnt
Articole similare