Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A greşit Eduard Florescu prin discursul sincer, în care şi-a atacat colegii? ”A fost energic” / ”De regulă, te cenzurezi” | EXCLUSIV

A greşit Eduard Florescu prin discursul sincer, în care şi-a atacat colegii? ”A fost energic” / ”De regulă, te cenzurezi” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

FC Botoşani a obţinut prima victorie a sezonului în Superligă, vineri, scor 2-0 (0-0), pe terenul celor de la Oţelul Galaţi, într-o partidă din etapa a 21-a.

Ambele goluri au fost marcate de către Eduard Florescu, în minutele 66 şi 90+1.

Ar fi trebuit Eduard Florescu să se abţină?

Imediat după meciul de la Galaţi, Eduard Florescu şi-a a atacat direct unii dintre colegi, pentru faptul că după meciul cu Dinamo, pierdut în runda precedentă, acasă, cu 0-2, ”s-au dat loviţi” pentru meciul cu Oţelul.

Eduard Florescu i-a numit ”jucători fără caracter, laşi”. Prezenţi în studioul Orange Sport, Cristian Pulhah şi Mihai Stoica au fost de părere că, într-un fel, Eduard Florescu a greşit când a ales să vorbească în public despre aceste probleme şi nu a preferat să le păstreze în vestiar.

A fost destul de energic. A fost atât de fericit încât putea să spună şi alte lucruri pe care nu trebuia să le spună”, a afirmat Cristian Pulhac, la Orange Sport.

”De regulă, te cenzurezi. Sunt chestii care se spun în vestiar. Poate că e corect ce-a spus, dar de obicei nu e bine să le spui. Nu dă bine să-ţi acuzi colegii, chiar dacă ai dreptate.

Pe de altă parte, îmi plac jucătorii care au ceva de spus. Pentru că m-am săturat de clişee, că n-am făcut ce ne-a spus mister, că nu ştiu ce. Omul a spus cinstit, că au bătut fără acei colegi

Florescu face sezonul vieţii. Nu ştiu dacă în total a avut 9 goluri până acum în carieră”, a adăugat şi Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: eduard florescuotelul-botosani 

viewscnt
Articole similare