Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A impresionat la Euro 2020, iar acum poate prinde transferul carierei. Campioana vrea să-l aducă imediat

A impresionat la Euro 2020, iar acum poate prinde transferul carierei. Campioana vrea să-l aducă imediat

EURO 2020

Comentarii

Denzel Dumfries a fost unul dintre cei mai buni fundaşi de la turneul final al Campionatului European.

20 de milioane de euro este dispusă să ofere Internazionale Milano, campioana Italiei, pentru transferul lui Denzel Dumfries, de la PSV Eindhoven. Olandezul este văzut drept un înlocuitor perfect pentru Achraf Hakimi, plecat la PSG.

Denzel Dumfries la Inter?

După ce a încasat 60 de milioane de euro pentru Achraf, Internazionale Milano este dispusă să investească o parte din această sumă pentru a-l înlocui pe marocan.

Potrivit presei din Italia, Inter Milano vrea să-l transfere pe Denzel Dumfries, fundaşul dreapta de la PSV Eindhoven, care a impresionat la turneul final al Campionatului European.

Deşi pe lista lui Inter se mai află şi Hector Bellerin de la Arsenal, se pare că italienii sunt mult mai interesaţi de aducerea lui Dumfries (25 de ani). Gazzetta dello Sport anunţă că Inter oferă 20 de milioane de euro pentru Denzel Dumfries, o sumă cu care PSV Eindhoven pare, în principiu, de acord.

De ce îl preferă Inter pe Denzel Dumfries? Pentru că olandezul s-ar plia mai bine pe stilul de joc al lui Simone Inzaghi, susţin experţii italieni.

Denzel Dumfries joacă la PSV din 2018, an în care a debutat şi în naţionala Olandei. Are 16 goluri marcate în 124 de meciuri pentru PSV, iar în cariera sa a mai trecut pe la Sparta Rotterdam şi Heerenven. La PSV are deja patru sezoane în care a jucat titular în mod constant. În stagiunea trecută el a marcat de patru ori, dar cu un an în urmă a fost unul dintre cei mai ofensivi fundaşi dreapta din Europa, marcând opt goluri pentru Eindhoven.

Dumfries este cotat la 16 milioane de euro. El este impresariat de Mino Raiola şi impresionează prin viteză şi tehnică, în ciuda înălţimii sale de 1.89 m. De serviciile sale mai este interesată şi Everton, formaţie din Premier League.

Afla mai multe despre: denzel dumfries 

viewscnt
Articole similare