You are here:

A început curăţenia la FCSB! Gigi Becali a anunţat lista cu jucătorii care pleacă în această iarnă

A început curăţenia la FCSB! Gigi Becali a anunţat lista cu jucătorii care pleacă în această iarnă

Superliga

Comentarii

FCSB s-a despărţit în această iarnă de mai mulţi jucători, fie definitiv, fie au fost împrumutaţi. Patronul echipei susţine că a luat aceste decizii după ce Nicolae Dică i-a transmis că are prea mulţi jucători la dispoziţie.

Vicecampioana României a renunţat în această iarnă la mai mulţi jucători care au fost folosiţi foarte rar. Unii au plecat sub formă de împrumut - cazurile lui Daniel Benzar (FC Voluntari) şi Pleaşcă (tot la FC Voluntari). Alţii au fost cedaţi definitiv, cum s-a întâmplat cu Achim şi Golofca - ambii cedaţi la FC Botoşani.

Gigi Becali spune că lista îl mai cuprinde şi pe William De Amorim, care cel mai probabil va semna cu Kayserispor, unde este dori de Marius Şumudică. Patronul FCSB susţine însă că va aduce încă doi-trei jucători, deşi Nicolae Dică i-a transmis că are un lot foarte numeros.

”Dică mi-a zis că are prea mulţi jucători. Am dat deja 4 - Daniel Benzar, Achim, Pleaşcă (n.r. împrumutaţi) şi Golofca (n.r. care şi-a reziliat contractul), şi mai e încă unul care va pleca, Amorim. Sunt 5 jucători care pleacă şi o să aduc doi sau trei”, a declarat Gigi Becali, potrivit Pro TV.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare