Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A început licitaţia! Un superstar de la Juventus este dorit de cluburile de top ale Europei. Campioana Italiei cere o sumă imensă

A început licitaţia! Un superstar de la Juventus este dorit de cluburile de top ale Europei. Campioana Italiei cere o sumă imensă

Juventus

Comentarii

Este considerat unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Juventus, iar fanii campioanei Italiei imediat remarcă jocul mai puţin bun al echipei atunci când nu este în teren. Cu toate acestea, "bătrâna doamnă" este pregătită să se despartă de un superstar şi cere o sumă imensă cluburilor de top din Europa.

Vor să fie mai scump decât Pogba, cam acesta este planul oficialilor lui Juventus pentru Miralem Pjanic, care se află pe lista unor echipe imens din UEFA Champions League. Licitaţia pentru bosniacul în vârstă de 30 de ani a început, potrivit italienilor de la Rai. 

130 de milioane de euro este suma cerută de noua campioană a Italiei pentru cel care din 2016 îmbracă tricoul bianconero. Aceeaşi sursă notează că bătălia pentru semnătura mijlocaşului este dată între Paris Saint-Germain, Bayern Munchen şi Real Madrid. 

32 de milioane de euro i-a costat Pjanic pe cei de la Juventus în urmă cu trei ani, atunci când a fost transferat de la AS Roma. Între timp, cota jucătorului a ajuns la 70 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. 

Afla mai multe despre: pjanicjuventustransfer 

viewscnt
Articole similare