Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A început războiul pentru şefia FRF | Mesaj dur împotriva lui Burleanu: "Nu avea de la început ce să caute în fotbal, Lupescu va face infinit mai multe!"

A început războiul pentru şefia FRF | Mesaj dur împotriva lui Burleanu: "Nu avea de la început ce să caute în fotbal, Lupescu va face infinit mai multe!"

Fotbal

Comentarii

Fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, a declarat că actualul şef de la Casa Fotbalului, Răzvan Burleanu, nu avea ce să caute de la început la conducerea federaţiei, şi a precizat că Ionuţ Lupescu va face infinit mai multe lucruri bune pentru fotbalul românesc.

"Răzvan Burleanu nu avea de la început ce să caute în fotbal, dar asta e, aşa a fost atunci. Probabil că oamenii vor înţelege că trebuie spus "stop şi de la capăt". Îl susţinem toţi pe Ionuţ Lupescu în această campanie. Sunt convins că poate să facă infinit mai multe decât a făcut actuala administraţie a FRF. Îi ştiu capacitatea, ştiu ce poate aduce bun fotbalului românesc. Lupescu vine după 40 de ani de fotbal, 25 în teren şi 15 în administraţie. Îl recomandă această carte de vizită. E bine spus că nu există viitor fără trecut. Oamenii care votează să se gândească, în afara faptului că vine un om cu experienţă în administraţia fotbalului, şi la omagierea foştilor mari fotbalişti pe care actuala conducere nu a făcut-o niciodată", a spus Sandu.

Sandu a adăugat că Lupescu va avea nevoie de mulţi avocaţi pentru a rezolva problemele juridice pe care Răzvan Burleanu le va lăsa în urma lui la FRF. "Dacă Ionuţ Lupescu va câştiga, şi sper asta, el va avea nevoie de o echipă de avocaţi care să pună la punct toate problemele juridice. El va trebui să convoace o Adunare Generală în care Statutul FRF să capete modificările necesare. Va trebui să se vadă cum Aurel Braşoveanu a votat în Comitetul Executiv deşi are o condamnare cu suspendare şi nu are voie să ocupe funcţii administrative. Sunt multe, multe probleme care trebuie puse la punct", a precizat Mircea Sandu.

Afla mai multe despre: mircea sandulupescuburleanuanuntdeciziefrfalegeri 

viewscnt
Articole similare