Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A intrat ca să dea gol". Gigi Becali, mirat de schimbarea Oaidă-Edjouma din minutul 24: "Am întrebat şi eu"

"A intrat ca să dea gol". Gigi Becali, mirat de schimbarea Oaidă-Edjouma din minutul 24: "Am întrebat şi eu"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a explicat, luni, schimbarea făcută de FCSB în minutul 24 - Oaidă-Edjouma -, din partida FCSB - CS Mioveni 5-1.

FCSB a învins pe CS Mioveni cu 5-1, pe Arena Naţională, meci în care a marcat prima dată prim Malcom Edjouma, jucător introdus pe teren în minutul 24, în locul lui Oaidă, o schimbare care a surprins, având în vedere că meciul începuse de puţin timp şi nu era vorba de o accidentare musculară.

"A intrat ca să dea gol". Gigi Becali, mirat de schimbarea Oaidă-Edjouma din minutul 24: "Am întrebat şi eu"

Omul de afaceri care controlează FCSB, Gigi Becali, a pretins că nu ştia nici el de ce se face schimbarea Oaidă-Edjouma, în minutul 24. Francezul a intrat pe teren şi a dat, aproape instant, a dat gol, iar toată lumea s-a întrebat dacă nu cumva schimbarea a fost dictată de Becali.

„Am întrebat şi eu. Mi-a zis să a fost o schimbare tactică. A intrat Edjouma ca să dea gol. Foarte bine a făcut Pintilii! Ce rost avea Oaidă pe teren? Noi jucăm defensiv cu Mioveni? Ce rost avea Oaidă? Dacă nu era 2-0, schimbam şi un fundaş lateral, băgam un atacant. Jucam 3-4-3 atunci!”.

„Am jucat cu o echipă care numai fotbal nu juca. Ce să îmi placă? Nu pot să spun... Dar noi jucăm un fotbal frumos, şi în meciurile trecute. Am dominat, avem mingea, aşa cum îmi place mie. Să vedem, acum e Pintilii antrenor. Ce rost are să mă gândesc la altul acum?

El le-a dat ce au vrut, antrenamente cu mingea, fără plictiseală, fără multe scheme tactice. Am văzut şi o atitudine agresivă, un presing foarte sus. E ca atunci când erau Pintilii şi Bourceanu pe teren, punem presiune.

Coman a dat un gol frumos, dar nu e relevant. Adversarul a fost slab. Trebuie să vedem mult mai multe de la el pentru a juca”, a spus Gigi Becali la „Fotbal Show” de la Prima Sport.

Afla mai multe despre: gigi becalischimbarefcsboaidaedjoumavictorie 

viewscnt
Articole similare