Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A jucat bolnav". Derby-ul cu Rapid nu l-a prins la 100% pe starul FCSB: "Groaznic. Foarte rău s-a simţit!" | EXCLUSIV

"A jucat bolnav". Derby-ul cu Rapid nu l-a prins la 100% pe starul FCSB: "Groaznic. Foarte rău s-a simţit!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Unul dintre starurile FCSB n-a fost la sută la sută în derby-ul cu Rapid, pierdut cu 2-1 pe Arena Naţională în ultima etapă a turului din Superliga. Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a detaliat, în direct la Orange Sport.

Este vorba despre Florinel Coman (25 de ani), poate cel mai important fotbalist de la FCSB în acest moment. Şeptarul "roş-albaştrilor" a înfruntat o răceală pentru a putea juca împotriva Rapidului, pe Arena Naţională, deşi s-a simţit "foarte rău".

Florinel Coman a jucat răcit în derby-ul FCSB - Rapid 1-2. MM Stoica: "Foarte rău s-a simţit"

Mihai Stoica a vorbit despre situaţia lui Florinel Coman, cel care a fost în dubii că va putea fi folosit împotriva Rapidului până cu patru ore înainte de meci. Participarea lui Florinel Coman ca titular în derby s-a decis cu puţin înainte de ora de start a partidei.

Coman s-a antrenat în perioada când a fost în Serbia, la "vraciul" Marijana Kovacevic, iar de acolo s-a întors cu o răceală puternică.

"Coman a jucat bolnav, cu o răceală groaznică. În momentul în care tuşea îl durea capul. Foarte rău s-a simţit. S-a discutat până cu 4 ore înainte de meci dacă să joace. Nu ne pare rău, a jucat bine. A jucat până la sfârşit. E în formă.

La Marijana (n.r. vraciul Marijana Kovacevic) nu faci doar proceduri, te şi antrenezi. Antrenamente foarte grele. A răcit groaznic", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

  • 4 - patru milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbflorinel comanracealamihai stoicasuperliga 

viewscnt
Articole similare