Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„A jucat ca un bugetar!” Emil Grădinescu a dat de pământ cu „clientul” său: „Mi s-a părut foarte apatic”

„A jucat ca un bugetar!” Emil Grădinescu a dat de pământ cu „clientul” său: „Mi s-a părut foarte apatic”

Echipa națională

Comentarii

România a fost învinsă de Belgia, scor 0-2, în Grupa E de la EURO 2024.

Emil Grădinescu a vorbit despre fotbalistul care a dezamăgit în România - Belgia

Celebrul comentator nu s-a ferit de cuvinte şi l-a dat pe Dennis Man drept exemplu negativ în meciul cu Belgia. În opinia lui Emil Grădinescu, extrema celor de la Parma a jucat cu o oarecare apatie, spre deosebire de alţi tricolori care au dat totul pentru o victorie cu favorita din grupă.

„(n.r. Au fost jucători care au dezamăgit cu Belgia?) Într-o oarecare măsură Dennis Man. Nu numai pentru ocazia respectivă, ci şi pentru faptul că mi s-a părut foarte apatic, adică ca şi cum ar fi fost un bugetar. Un fel de << Stau de aici până aici. Muncesc de la 8 la 4, mai departe nu>>.

De cealaltă parte, Drăguş se lupta cu ei, îşi dădea sufletul pe teren”, a spus Emil Grădinescu, la Prima Sport.

  • 9 milioane de euro este cota de piaţă a lui Dennis Man, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

„Nici nu i-am auzit numele!” Mutu a luat foc după România - Belgia: „Doar a alergat băiatul ăsta, atât!”â

„Au creat superioritate pe partea lui Bancu, Mihăilă nu l-a putut ajuta foarte mult pentru că Timothy Castagne intra când în mijloc, când în bandă. Şi Lukebakio intra în mijloc, dar dacă îl vedea că intra în mijloc făcea învăluirea pe bandă Castagne, iar când stătea larg intra el în mijloc şi îţi băga oamenii între linii. 

Ne obligau să îi marcăm şi bineînţeles că mijlocaşii lor erau liberi mai tot timpul. Pe partea cealaltă îl lăsau pe Doku unu la unu, singurul care intra între linii pe partea lui era De Bruyne, care venea şi îl ajuta pe Doku.

Dacă ai doi oameni tot timpul şi aştepţi să te ajute extrema… Mihăilă făcea câte 80 de metri să ajungă şi în faţă, probabil de asta nici nu am contat pe faza ofensivă în prima repriză. Nu pot să spun că Stanciu a fost invizibil, dar nici în comentarii nu am auzit de el, doar a alergat”, a spus Adi Mutu, potrivit Fanatik.

 

Afla mai multe despre: dennis manechipa nationala 

viewscnt
Articole similare