You are here:

A jucat în Champions League împotriva lui Bayern, City şi Chelsea, iar acum vrea să o ducă şi pe Dinamo în cupele europene: "El a fost cel mai puternic adversar"

A jucat în Champions League împotriva lui Bayern, City şi Chelsea, iar acum vrea să o ducă şi pe Dinamo în cupele europene: "El a fost cel mai puternic adversar"

Dinamo București

Comentarii

Bulgarul Milanov vrea să o ducă pe Dinamo în cupele europene. Mijlocaşul are experienţa meciurilor tari. Şi-a trecut în CV partide contra greilor Bayern, City şi Chelsea în Champions League.

Georgi Milanov a jucat cinci sezoane la rând în Champions League, cu ŢSKA Moscova. Mijlocaşul care acum evoluează la Dinamo şi-a ales cei mai dificili adversari pe care i-a întâlnit.

"Când am jucat în Champions League, la Bayern Munchen era antrenor Guardiola. Câteodată nu puteai să te atingi de minge. Am jucat împotriva unor fotbalişti foarte mari precum Lewandovski, Robben, Ribery, Schweinsteiger, dar pentru mine cel mai puternic adversar împotriva căruia am jucat a fost Kun Aguero. Mi-a plăcut mult. Am jucat împotriva lui când era la Manchester City" , a spus Milanov.

După cinci ani în care a cucerit trei trofee, Milanov a decis să părărească Rusia.

"În Rusia, călătoreşti mult. Mai ales când ai trei meciuri pe săptămână călătoreşti mult. Am fost la un moment dat la Lisabona, 6 ore, apoi am revenit la Moscova, iar ziua următoare am zburat 11 ore pentru un meci în Rusia. Locuiam într-un oraş cu 20 de mii de oameni în Bulgaria şi am ajuns într-un oraş cu 20 de milioane de locuitori. Eram şocat, aveam 21 de ani, însă am învăţat multe şi mi-a plăcut că Dumnezeu mi-a dat această oportunitate de a ajunge acolo" , a continuat Milanov.

 

Afla mai multe despre: dinamomilanov 

viewscnt
Articole similare