Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A jucat la echipa naţională şi îl ridică în slăvi pe Edi Iordănescu: „Extrem de meticulos, gândeşte până la cel mai mic detaliu!” | EXCLUSIV

A jucat la echipa naţională şi îl ridică în slăvi pe Edi Iordănescu: „Extrem de meticulos, gândeşte până la cel mai mic detaliu!” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Paul Anton, fostul căpitan de la Dinamo, cu 12 selecţii în echipa naţională, a vorbit despre Edi Iordănescu, actualul selecţioner al „tricolorilor”.

A jucat la echipa naţională şi îl ridică în slăvi pe Edi Iordănescu: „Extrem de meticulos, gândeşte până la cel mai mic detaliu!” | EXCLUSIV

Actualmente jucător în liga a doua din Ungaria, la Gyor, Paul Anton şi-a adus aminte de perioada în care a jucat la echipa naţională şi a ţinut să-i facă şi o descriere lui Edi Iordănescu, despre care a avut doar cuvinte de laudă. 

În opinia mijlocaşului, selecţionerul României este atent la absolut fiecare detaliu şi pregăteşte la perfecţie toate meciurile, indiferent de adversar.

„Edi Iordănescu e un antrenor extrem de meticulos, care gândeşte până la cel mai mic detaliu şi tot ceea ce se întâmplă nu este lăsat la voia întâmplării!”, a declarat Paul Anton pentru Orange Sport.

Fostul căpitan de la Dinamo a vorbit şi despre experienţa unui meci la naţională cu copii în tribune. Paul Anton a jucat un astfel de meci cu Norvegia, unde au fost prezenţi peste 30.000 de copii care au cântat imnul naţional.

„Acela a fost cel mai frumos meci din cariera mea. A fost cea mai frumoasă atmosferă, a fost un moment extrem de emoţionant. Deci chiar dacă au fost şi alte meciuri, şi la echipa naţională, şi la Dinamo, şi cu alte stadioane pline, când joci cu 30.000 de copii, e altceva..la imn cred că 90% dintre jucători aveau lacrimi!”, a mai spus Paul Anton.

Fostul tricolor a ales să joace în Ungaria şi nu regretă decizia: „E mult peste România, nici nu se discută!” | EXCLUSIV

Deşi joacă în eşalonul secund din Ungaria, Paul Anton este încântat de alegerea făcută şi susţine că Ungaria este la un nivel foarte ridicat, mult peste România, în ceea ce priveşte profesionalismul cluburilor de acolo.

„Din păcate pentru noi, pentru România, şi o spun cu părere de rău, Ungaria e mult peste, ungurii sunt mult în faţa noastră! Aici nici măcar nu se discută, nu se pune problema dacă îţi iei sau nu banii. Oamenii sunt foarte serioşi. Au nişte reguli foarte stricte din ce am înţeles. În urmă cu câţiva ani, s-au făcut 12 echipe, tocmai din considerentul că s-au întârziat o zi sau două salariile. Atunci au si retrogradat echipe.

Ca fotbalist, în România, trebuie să te gândeşti şi la contabilitate. Aici am găsit linişte, continuitate, un proiect extrem de serios şi de solid şi mult profesionalism. În primul an ne dorim să aducem echipa din nou în prima ligă maghiară.

Cred că toată lumea ştie despre Gyor. E un club foarte important, care a trecut prin nişte momente mai dificile, însă acum lucrurile sunt extrem de serioase şi stabile”, a declarat Paul Anton pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: edi iordanescupaul antonechipa nationala 

viewscnt
Articole similare