Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A jucat la Real, i-a dat gol lui Lobonţ de la 50 de metri şi a pierdut 60 de milioane € într-o noapte! Ce face acum "Căpcăunul"

A jucat la Real, i-a dat gol lui Lobonţ de la 50 de metri şi a pierdut 60 de milioane € într-o noapte! Ce face acum "Căpcăunul"galerie foto
Comentarii

Presa din Anglia prezintă astăzi detalii picante din biografia danezului Thomas Gravesen, omul descris în perioada în care juca fotbal drept o "grenadă cu cuiul scos" şi care nu o dată a lăsat fără cuvinte lumea sportului rege.

Gravesen este un nume cunoscut fanilor din România în special datorită meciului de tristă amintire din 2003 (România - Danemarca 2-5), când mijlocaşul legitimat pe atunci la Everton l-a învins pe Bogdan Lobonţ cu un şut de la centrul terenului (VIDEO JOS).



Ajuns la 42 de ani, Gravesen şi-a lansat recent biografia, iar cartea intitulată "Mad Dog" oferă noi detalii despre cariera zbuciumată a mijlocaşului danez, care s-a retras la doar 32 de ani, după ce a jucat un sezon inclusiv la Real Madrid.



În prezent, Gravesen trăieşte în Las Vegas (SUA), unde e vecin cu Andre Agassi şi Nicolas Cage şi unde a făcut avere jucând poker.

Americanii susţin că acesta are în conturi peste 100 de milioane de euro, în condiţiile există informaţii că excentricul fotbalist a pierdut peste 60 de milioane de euro într-un singur joc de poker.

Printre picanteriile dezvăluite în cartea lui Gravesen se numără un episod în care i-a scos un dinte brazilianului Ronaldo, după ce l-a bruscat pe acesta, în glumă, la un antrenament al Realului.



Şi Wayne Rooney a avut de suferit de pe urma apropierii de Gravesen. Cei doi au fost colegi la Everton, în primii ani ai carierei de senior a lui Rooney, iar managerul David Moyes a amintit un episod cu cei doi în prim-plan.

"S-a întâmplat în vechea sală de forţă, lungă de aproape 60 de metri. Thomas şi Wayne dădeau cu artificii unul in celălalt. Aveau rachete mari, pline de praf de puşcă, le ţineau de un cap şi trăgeau în direcţia celuilalt.

Tommy era nebun, dar într-un sens bun. Era un jucător excepţional şi toţi îl plăceam. Nu asculta de nimeni, dar nu exagera"
, spune David Moyes.

Gravesen, care în perioada petrecută la Real Madrid a avut o relaţie cu un star porno (Kira Eggers) este căsătorit în prezent Kamilia Persse, iar cei doi trăiesc în lux la Las Vegas.

Fostul mijlocaş a dispărut din viaţa publică după retragere, în 2009, dar  a fost "descoperit" patru ani mai târziu în Vegas, unde îşi făcuse deja un nume ca jucător de poker. În prezent, e estimat că averea lui Gravesen depăşeşte 100 de milioane de euro.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gravesen pokerpokermad dog 

viewscnt
Articole similare