Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A luat o echipă moartă şi înviat-o!”. Laude pentru Bogdan Andone după ce a salvat-o pe FC Botoşani de la retrogradare | EXCLUSIV

”A luat o echipă moartă şi înviat-o!”. Laude pentru Bogdan Andone după ce a salvat-o pe FC Botoşani de la retrogradare | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Echipa FC Botoşani a învins vineri, în deplasare, scor 1-0, formaţia CS Mioveni, în barajul pentru promovarea/menţinerea în Superligă. Moldovenii vor juca şi la anul în prima ligă.

Andone, lăudat în direct după performanţa de la Botoşani

După o primă repriză modestă, antrenorul oaspeţilor, Bogdan Andone, l-a aruncat în luptă şi pe Sebastian Mailat, jucător abia revenit după o accidentare gravă.

Iar Mailat a deschis scorul în minutul 75: pasă excelentă Eduard Florescu, preluare perfectă a lui Mailat, care a pătruns şi a plasat balonul pe lângă Flavius Croitoru. A fost unicul gol al meciului de la Mioveni, iar FC Botoşani, învingătoare şi în meciul tur, cu 1-0, va rămâne în Superligă şi anul viitor.

Silviu Tudor Samuilă a avut doar cuvinte de laudă pentru Bogdan Andone, după ce antrenorul a salvat-o pe FC Botoşani de la retrogradare.

”Trebuie discutat ce a făcut Bogdan Andone. FC Botoşani era o echipă prăbuşită. Remarcabil ce a făcut acolo! Andone cu performanţa asta şi-a lansat cariera cu adevărat, şi-a făcut un nume. El nu a dus lipsă de ... dar ducea lipsa de o super performanţă. A luat o echipă moartă şi a înviat-o”, a declarat Silviu Tudor Samuilă.

Mailat şi Florescu, secretul lui Andone?

”Îmi aduc aminte că a plecat de la FCSB demn, că el a vrut. A venit la Botoşani şi a coincis cu revenirea lui Mailat, să nu uităm. Într-o oare care măsură. L-a avut la dispoziţie pe Mailat şi Florescu, jucători importanţi la Botoşani. Dacă îi iei pe ăştia doi, Botoşani se duce în jos”, a declarat Emil Grădinescu.

Echipele care au evoluat:

CS MIOVENI: Fl. Croitoru - Traşcu, C. Ignat (Massaro 60), R. Garutti, Burnea, Şerbănică - A. Panait (Gutea 46), D. Toma (M. Costea 76), Cărăruş - Al. Stan, Blănaru. ANTRENOR: Constantin Schumacher

FC BOTOŞANI: Kukic – Ch. Petro, Miron, Celea, Ţigănaşu (Şeroni 87) – Aldair Caputo (I. Filip 87), G. David (Mitrov 56), Dican - Ed. Florescu, Ofosu (Mailat 56), L. Fulop (E. Lopez 74). ANTRENOR: Bogdan Andone

Afla mai multe despre: bogdan andonefc botoşaniretrogradare 

viewscnt
Articole similare