Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A marcat în CFR Cluj - Sepsi, apoi şi-a anunţat plecarea de la echipă: "Bravo tuturor! Voi pleca". La ce echipă ajunge

A marcat în CFR Cluj - Sepsi, apoi şi-a anunţat plecarea de la echipă: "Bravo tuturor! Voi pleca". La ce echipă ajunge

CFR Cluj

Comentarii

Sepsi a reuşit să facă un transfer important în străinătate. Clubul din Sfântu Gheorghe îl va pierde pe Pavol Safranko (26 de ani), atacantul care a înfrânt-o pe CFR Cluj.

Şi-a anunţat plecarea după CFR Cluj - Sepsi

Pavol Safranko este unul dintre cei mai interesanţi jucători străini din Liga 1. Însă internaţionalul slovac nu va mai petrece prea mult timp în România. Safranko a acceptat să se transfere la Mamelodi Sundowns, cea mai bogată echipă din Africa de Sud.

"Întreg sezonul am muncit ca o echipă şi rezultatele vin. Bravo tuturor! Echipei, staff-ului, sunt foarte fericit pentru toată lumea. Nu ştiu ce se va întâmpla sezonul viitor, pentru că voi pleca. Îi doresc tot binele lui Sepsi", a declarat atacantul echipei din Sfântu Gheorghe.  

Transferul lui Pavol Safranko la Mamelodi Sundowns a stabilit şi un record în scurta istorie a lui Sepsi. Plecat pe 700.000 de euro, internaţionalul slovac a devenit astfel cel mai scump transfer din istoria clubului Sepsi. Vechiul record îi aparţinea lui Ibrahima Tandia, care s-a transferat la Al-Hazm pentru 600.000 de euro.

Adnan Aganovic a vorbit şi el despre victoria cu CFR Cluj din Gruia:  "Spiritul nostru şi echipa noastră cred că are valoare. Am demonstrat azi nu doar că ne luptăm, ci că avem valoare şi am dominat azi din primul până în ultimul minut. Muncim mult să ştiţi că muncim mult şi că toţi tragem într-o singură direcţie", a spus mijlocaşul.

CFR Cluj s-a încurcat pe teren propriu cu Sepsi, scor 0-1, şi a tremurat până târziu în noapte pentru primul loc în play-off. Din fericire pentru campioni, şi FCSB a remizat cu Academica Clinceni, scor 2-2.  

 

Afla mai multe despre: safrankoplecare cfr cluj sepsisepsicfr cluj 

viewscnt
Articole similare