Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A marcat în U Cluj - CFR Cluj şi l-a "înţepat" pe Panduru de pe teren! "Dedicaţie pentru mine? Are noroc că nu mă supăr / E de cetăţean particular"

A marcat în U Cluj - CFR Cluj şi l-a "înţepat" pe Panduru de pe teren! "Dedicaţie pentru mine? Are noroc că nu mă supăr / E de cetăţean particular"

CFR Cluj

Comentarii

U Cluj şi CFR Cluj au oferit un meci spectaculos, 3-4, în Superliga, iar printre marcatori a fost şi Jefte, atacantul de 30 de ani, care "l-a speriat" pe Basarab Panduru, în urmă cu o lună, din cauza kilogramelor în plus. Luni, după golul marcat în derby, ibericul a părut că i-a transmis un mesaj expertului Orange Sport.

În urmă cu o lună, Basarab Panduru a evidenţiat forma fizică a atacantului de la CFR Cluj, Jefte Betancor. 

„M-a speriat, am crezut că nu e Jefte când l-am văzut, deci era cât ecranul. Deci Jefte ăsta ori e gras, ori are muşchi, nu ştiu ce-o fi cu el, dar e un Jefte cu 10 kg în plus. E imens! Cred că o să aibă o mare problemă. El se crede mai tehnic, dar are o mare problemă pentru că intră Yeboah şi va pune presiune pe el”, susţinea Basarab Panduru, în iulie, la Orange Sport, după revenirea fotbalistului la CFR Cluj, de la Pafos. 

Luni, Jefte a marcat golul de 4-3 cu U Cluj, şi-a dat tricoul jos şi s-a bucurat cu abdomenul îndreptat spre galeria fostei campioane a României, iar gestul său a fost interpretat. 

VIDEO | Bucuria lui Jefte de după gol, cu trimitere spre Basarab Panduru? 

Dan Udrea: După ce marchează, Jefte cred că are o dedicaţie pentru tine, Pandi.

Basarab Panduru: Pentru mine?

Dan Udrea: Cred. Aşa mă gândesc. Dă gol, îşi dă tricoul jos...

Bogdan Cosmescu: Şi ne arată un abdomen, care lui i se pare că e format, dar nu e. Îl informez că nu e abdomen, se înşală dacă el crede că ăla e abdomen. Să se uite la Dusan Tadic, la Ciprian Deac, că e coleg cu el. 

Dan Udrea: Asta vrea să arate el, că <<Uite, nu sunt mare, cum a zis Pandi>>. 

Bogdan Cosmescu: E abdomen de om subţirel, cetăţean particular. 

Basarab Panduru: Dacă voia să arate ceva, trebuia să arate atunci, nu după un an sau doi ani. Trebuie să-mi arăţi atunci. El are noroc că-mi văd de treabă în continuare şi te taxez când meriţi şi te laud când meriţi. El a fost gras în perioada aia şi e normal că arată astea acum. Nu vreau să comentez, că nu mi se pare vreun abdomen ăla, dar fiecare face ce vrea. 

Dan Udrea: Ăsta e abdomen de Liga 1 (n.r. toţi sunt de acord). 

Panduru: Are noroc că nu mă supăr. Poate a învăţat ceva, a auzit atunci şi a zis că nu e în ordine. Înseamnă că am şi eu un merit, dacă trag un semnal de alarmă în momentele potrivite. De ce să te deranjeze din moment ce nu eşti cum trebuie?

Condusă cu 2-0, CFR Cluj a revenit şi a învins U Cluj, scor 4-3

CFR Cluj a învins luni seara, în deplasare, scor 4-3, formaţia Universitatea Cluj, în ultimul meci al etapei a şasea din Superligă. U Cluj a condus cu 2-0.

În clasament, CFR este pe locul 4, cu 10 puncte, iar Universitatea se află pe locul 12, cu 6 puncte.

Afla mai multe despre: basarab pandurujefte cfr cluju cluj cfr cluj 

viewscnt
Articole similare