Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A marcat un gol magnific şi a intrat în istorie! Un puşti de 19 ani i-a ”furat” recordul lui Cristiano Ronaldo, stabilit în urmă cu 20 de ani

A marcat un gol magnific şi a intrat în istorie! Un puşti de 19 ani i-a ”furat” recordul lui Cristiano Ronaldo, stabilit în urmă cu 20 de ani
Comentarii

Turcia şi Georgia au oferit un meci memorabil în ziua ce închide prima etapă a grupelor de la EURO 2024.

Gruzinii, la prima participare din istorie la un turneu final, au dat o replică excelentă adversarului mai bine cotat şi au fost foarte aproape de a smulge un punct istoric în prelungiri, când au ratat două ocazii monumentale.

Turcia a obţinut prima victorie la EURO după opt ani de secetă, graţie golurilor semnate de Muldur, Guler şi Akturkoglu. Primul gol, cel înscris de Muldur, a fost de pus în ramă, însă reuşita lui Guler a fost una de excepţie.

Puştiul lui Real Madrid a înfipt mingea în vinclul porţii lui Mamardashvili cu un şut fabulos, cu stângul, de la 30 de metri, execuţie ce i-a readus pe turci în avantaj.

Mai mult decât atât, Arda Guler a intrat definitiv în istorie, fiind cel mai tânăr marcator aflat la debut la un Campionat European, la doar 19 ani şi 114 zile.

Precedentul record era deţinut de Cristiano Ronaldo, care a înscris în poarta Greciei în partida de deschidere de la EURO 2004. 

Atunci, CR7 avea 19 ani şi 128 de zile

 

Cristiano Ronaldo este titular în Portugalia - Cehia, partidă ce poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul nostru.

 

Afla mai multe despre: turciaarda gulergeorgia 

viewscnt
Articole similare