adplus-dvertising
You are here:

A murit fratele lui Diego Maradona! Care e cauza decesului. Hugo a jucat şi el fotbal, iar la 18 ani a semnat cu Napoli

A murit fratele lui Diego Maradona! Care e cauza decesului. Hugo a jucat şi el fotbal, iar la 18 ani a semnat cu Napoli

Diverse

Comentarii

Hugo Maradona, fratele mai mic al celebrului Diego, a murit marţi, la 52 de ani, după un atac de cord.

A murit fratele lui Diego Armando Maradona

Continuă seria tragediilor în familia fostului mare fotbalist al Argentinei. Gazzetta dello Sport anunţă că Hugo Maradona a încetat din viaţă, la 13 luni de la decesul fratelui său. 

Hugo a fost şi el fotbalist, dar n-a atins niciodată nivelul lui Diego. Fratele mai mic a început fotbalul la o vârstă fragedă şi chiar a semnat cu Napoli, la 18 ani, ca mai apoi să fie împrumutat la Ascoli. 

El s-a reorientat spre dezvoltarea de la nivelul de copii şi juniori, cu mai multe proiecte. 

Diego Armando Maradona a murit pe 25 noiembrie 2020, după ce a suferit insuficienţă cardiacă, la doar două săptămâni după ce a părăsit spitalul în urma unei operaţii.

De asemenea, s-a detectat o ardiomiopatie dilatată, o afecţiune în care muşchiul inimii devine slăbit şi nu poate pompa suficient sânge către restul corpului.

Familia lui Diego Maradona are de acoperit mai multe detalii rămase în urma fotbalistului legendar.

Casa părinţilor lui Diego Maradona, două automobile BMW şi alte obiecte sunt scoase la licitaţie, duminică, pentru a putea fi plătite datoriile acumulate de fostul jucător argentinian, decedat anul trecut la vârsta de 60 de ani.

Câştigurile generate de această licitaţie vor fi folosite pentru a plăti datoriile şi cheltuielile fostului fotbalist şi nu vor fi împărţite între moştenitori.

viewscnt
Articole similare