Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A murit Liviu Ursuleanu, fostul antrenor al Simonei Halep. Avea 60 de ani

A murit Liviu Ursuleanu, fostul antrenor al Simonei Halep. Avea 60 de ani

Tenis

Comentarii

Tenisul românesc e în doliu. A murit Liviu Ursuleanu, fostul antrenor al echipei de Fed Cup a României, la 60 de ani.

Unul dintre primii antrenori ai Simonei Halep, Liviu Ursuleanu a murit pe patul de spital, "după o lungă şi grea suferinţă".

A murit Liviu Ursuleanu, fostul antrenor al Simonei Halep. Avea 60 de ani

Federaţia Română de Tenis a anunţat, printr-un comunicat oficial, trecerea în nefiinţă a lui Liviu Ursuleanu, care a murit la 60 de ani, pe patul de spital.

"Federaţia Română de Tenis este alături de familia fostului antrenor în aceste clipe grele şi îi transmite sincere condoleanţe. Dumnezeu să îl odihnească în pace", a transmis FRT.

Liviu Ursuleanu a murit sâmbătă, 14 ianuarie, la spital după o "lungă şi grea" suferinţă cauzată de o boală incurabilă.

Cine a fost Liviu Ursuleanu

În cariera sa, Liviu Ursuleanu a fost unul dintre primii antrenori ai Simonei Halep şi, în CV-ul său, a mai fost antrenorul echipei de Fed Cup a României în 1992 şi 1993 şi antrenor la lotul naţional în 2004. De asemenea, Liviu Ursuleanu a ocupat şi o funcţie importantă în Federaţia Română de Tenis, a fost vicepreşedinte între 2009 şi 2013.

În ultimul an, Liviu Ursuleanu s-a ocupat de mai multe proiecte pentru tenis corporatis şi cel juvenil.

Liviu Ursuleanu suferea de o boală gravă, iar in decembrie 2021, Federaţia Română de Tenis făcea apel pentru o strângere de fonduri: „Colegul nostru, antrenorul de tenis Liviu Ursuleanu, se luptă de o bună perioadă de vreme cu o boală nemiloasă şi are nevoie de ajutorul tuturor pentru o intervenţie chirurgicală complicată şi costisitoare.Este vorba despre o rezectie tumorală osoasă malignă, hemipelvectomie internă (tip 1-2-3) + plasare de grefă sau reconstrucţie cu aloproteză / endoproteză, ce va fi efectuată la Memorial Bahcelievler Hospital, în Turcia. Suma necesară pentru această intervenţie este de 30.000 de euro".

Afla mai multe despre: liviu ursuleanua murita murit liviu ursuleanuliviu ursuleanusimona halep 

viewscnt
Articole similare