Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A picat! Fotbalistul care nu are nicio şansă să mai ajungă la FCSB. Mihai Stoica: "Definitiv!" | EXCLUSIV

A picat! Fotbalistul care nu are nicio şansă să mai ajungă la FCSB. Mihai Stoica: "Definitiv!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica (59 de ani) a anunţat că unul dintre jucătorii aflaţi pe lista de transferuri a FCSB nu mai are şanse la transfer.

Într-o vară extrem de importantă, în care are şansa de începe cupele europene din preliminariile Ligii Campionilor, FCSB a anunţat o listă de transferuri cu nume importante, dar până acum nu şi-a atins niciuna dintre ţintele care pot aduce un plus cu adevărat.

Mihai Stoica, anunţ despre şansele transferului lui Chipciu FCSB

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a anunţat că "roş-albaştrii" au tăiat încă un nume de pe lista de mercato. Este vorba despre Alexandru Chipciu (35 de ani), fotbalistul lui U Cluj, care va continua la "Şepcile roşii".

Chipciu mai are contract cu U Cluj pentru încă un an, iar FCSB nu vrea să plătească nicio sumă de transfer în schimbul veteranului care a îmbrăcat tricoul "roş-albastru" între 2012 şi 2016.

Stoica a anunţat, la Orange Sport, că nu se mai pune problema de transferul lui Alexandru Chipciu la FCSB. "Definitiv (n.r. - e închis subiectul). Nu se pune problema (n.r. să achite FCSB vreo sumă)", a declarat oficial campioanei României, la Orange Sport

Cele mai multe apariţii le-a bifat la FCSB, 169, unde a reuşit să-şi treacă în cont 34 de goluri şi să paseze decisiv în 38 de situaţii, în aproape 13.500 de minute petrecute în echipamentul formaţiei "roş-albastre", noua campioană a României.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Chipciu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbalexandru chipciuu clujtransfer 

viewscnt
Articole similare