You are here:

A plecat de la Oţelul şi l-a ”înţepat” pe Dorinel Munteanu! Strategia ”Neamţului”, criticată de un jucător cu experienţă: ”Mi se pare exagerat”

A plecat de la Oţelul şi l-a ”înţepat” pe Dorinel Munteanu! Strategia ”Neamţului”, criticată de un jucător cu experienţă: ”Mi se pare exagerat”

Superliga

Comentarii

Eduard Pap (30 de ani) s-a despărţit de Oţelul Galaţi şi a semnat cu FC Botoşani, după doar jumătate de sezon petrecut la malul Dunării.

Adus în iarnă la Oţelul ca urmare a accidentării lui Cosmin Dur-Bozoancă şi a evoluţiilor neconvingătoare ale lui Relu Stoian, Eduard Pap a închis poarta gălăţenilor cu brio şi a fost unul dintre cei mai buni jucători ai roş-alb-albaştrilor din play-out.

Deşi devenise om de bază în echipa lui Dorinel Munteanu, Pap a plecat de la Galaţi şi a semnat cu FC Botoşani, echipă la care a mai jucat în perioada 2017-2023.

A fost titular la Oţelul, dar i-a criticat strategia lui Dorinel Munteanu: ”Mi se pare exagerat”

Eduard Pap a dezvăluit că despărţirea de Oţelul a survenit ca urmare a unor neînţelegeri referitoare la contractul său şi a vorbit despre numărul mare de străini folosiţi în sezonul trecut de Dorinel Munteanu.

19 stranieri au bifat minute la Oţelul în sezonul trecut dintr-un total de 39 de jucători.

"Mă bucur foarte mult că începe să se implementeze chestia asta cu 5 jucători români în teren, pentru că trebuie să ne protejǎm jucătorii.

Ungaria asta face, şi e fantastic, se vede, uitaţi ce jucători au, în ce campionate puternice. Cred că lucrul ǎsta trebuie implementat şi la noi, cred că trebuie să avem grijă de jucătorii noştri încă din academii, de la juniori, să îi formăm.

Cred că vin prea mulţi străini care, din păcate, nu sunt peste valoarea jucătorilor români. Să nu mă înţeleagă cineva greşit că am ceva cu străinii, dar uitaţi, la Oţelul jucam doi români în teren şi 9-10 străini. Mulţi străini. 8-9 străini erau tot timpul în echipă. Mi se pare exagerat!", a declarat Eduard Pap.

O nouă regulă în Superliga şi Liga 2 din sezonul următor! Ce este "5+6" şi cum va influenţa echipele

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat aprobarea regulii 5+6, care se va aplica în Superliga şi Liga 2 din sezonul 2024-2025. Echipele vor fi nevoite să aibă permanent pe teren cinci jucători formaţi la nivel naţional.

Stranierii vor fi asimilaţi acestei reguli. Din stagiunea 2025-2026, numărul creşte la şase fotbalişti.

Afla mai multe despre: superligaoţelul galaţidorinel munteanufc botoşani 

viewscnt
Articole similare