You are here:

A plecat de la Rapid şi l-a înţepat pe Dan Şucu! Dezvăluirea veteranului: ”Directiva a fost să nu mai joc. N-am avut ce să fac”

A plecat de la Rapid şi l-a înţepat pe Dan Şucu! Dezvăluirea veteranului: ”Directiva a fost să nu mai joc. N-am avut ce să fac”

Superliga

Comentarii

Dragoş Grigore (37 de ani) s-a despărţit la începutul acestei veri de Rapid după trei sezoane în alb-vişiniu.

În primii doi ani la Rapid, Dragoş Grigore a fost om de bază şi a fost constant prezent în primul 11 al echipei giuleştene, însă statutul său s-a schimbat în stagiunea precedentă, în care veteranul din centrul apărării a adunat doar trei partide în Superliga.

Dragoş Grigore rupe tăcerea. Cum a devenit rezervă de lux, după ce a fost om de bază

La scurt timp după ce Rapid a decis să nu-i prelungească contractul lui Dragoş Grigore, jucătorul a bătut palma cu Gloria Buzău, formaţie nou-promovată în Superliga.

Fostul fundaş al lui Ludogorets a explicat că apariţiile sale au fost limitate de o decizie ce a fost impusă staff-ului condus la acea vreme de Cristiano Bergodi.

Concret, Dragoş Grigore a dezvăluit că antrenorul italian nu l-a mai folosit ca urmare a unui ordin dat de conducerea clubului.

"A fost o perioadă cu rele şi cu bune. N-am apucat să joc foarte mult în ultimul an, dar în primii doi n-a fost nicio problemă. În ultimul sezon n-am jucat pentru că aşa a fost directiva. I s-a impus staff-ului (n.r. antrenorului Cristiano Bergodi) să nu mai joc şi n-am avut ce să fac. A trebuit să mă pregătesc şi să-mi văd de treaba mea.

N-am fost niciodată adeptul jucătorilor care se răzvrătesc şi caută tot timpul scandal şi încearcă să strice grupul. Am stat, m-am pregătit şi mi-am aşteptat rând”, a spus Dragoş Grigore, pentru iamsport.ro.

Sosit la Rapid în vara lui 2021, Dragoş Grigore a marcaat 3 goluri în 65 de meciuri pentru formaţia giuleşteană.

Afla mai multe despre: rapidgloria buzăudan şucusuperliga 

viewscnt
Articole similare