Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A plecat din cauza restanţelor financiare”. Un club din Superligă, acuzat că nu-şi plăteşte jucătorii. Reacţia conducerii

”A plecat din cauza restanţelor financiare”. Un club din Superligă, acuzat că nu-şi plăteşte jucătorii. Reacţia conducerii

Fotbal

Comentarii

Şi-a reziliat recent contractul, însă în ţara sa au ajuns informaţii controversate.

Este vorba despre fundaşul dreapta muntenegrean Marko Roganovic (27 de ani), cel care s-a despărţit de UTA Arad chiar pe 1 decembrie.

Clubul a făcut anunţul pe reţelele sociale, în care se specifica faptul că a fost vorba despre ”reziliere de comun acord”.

Cine minte?

Cu toate acestea, la 24 de ore distanţă, presa din Muntenegru a anunţat că, de fapt, Roganovic a plecat de la UTA Arad, deoarece nu şi-ar fi primit mai multe salarii. 

În plus, aceştia lasă de înţeles că în aceeaşi situaţie se mai află şi alţi jucători de la UTA.

Marko Roganovic şi-a exercitat opţiunea de a pleca deoarece liderii clubului îi datorează mai multe salarii. Cazul ar putea ajunge şi în faţa Curţii de Arbitraj FIFA. UTA Arad nu plăteşte salarii în mod regulat”, au scris jurnaliştii de la Vijesti.

Finanţatorul principal al celor de la UTA, Alexandru Meszar, a declarat că nu este nimic adevărat, iar motivul este chiar cel anunţat în postarea de Facebook.

Nu este adevărat. Este un acord de reziliere, pe cale amiabilă, semnat de ambele părţi, fără niciun litigiu sau aşa mai departe, deci nu e o reziliere unilaterală din partea jucătorului sau din partea clubului.

Aşa se întâmplă... nu e primul caz. Chiar mai înainte am citit ceva că Batha a plecat din liga a doua din Arabia după doar trei luni, având în vedere restanţele salariale, care ştim foarte bine că la arabi...

Deci, jucătorii, ca să rămână într-o imagine mai ok, spun asta. El nu a prins, nu a jucat, l-am scos de pe listă, nu a mai fost pe listă în campionat, doar în Cupă, ăsta a fost motivul despărţirii”, a declarat Alexandru Meszar, pentru iAM Sport.

Afla mai multe despre: roganovic 

viewscnt
Articole similare