You are here:

"A primit permisiunea". Lennon l-a cerut, de la Celtic: vine în România să-şi negocieze transferul la Rapid!

"A primit permisiunea". Lennon l-a cerut, de la Celtic: vine în România să-şi negocieze transferul la Rapid!

Rapid

Comentarii

Rapid pune la punct ultimele detalii pentru un nou transfer. Echipa din Giuleşti îşi aduce portar, un goalkeeper care, cel mai probabil, va fi rezerva lui Marian Aioani (24 de ani), transferat de la Farul cu 400.000 de euro la începutul lui 2024.

Presa britanică a aflat că Rapid Bucureşti a primit permisiunea clubului de la care vrea să cumpere pentru a negocia cu portarul pe care îl doreşte. Este vorba despre un goalkeeper pe care Neil Lennon, antrenorul echipei, îl cunoaşte foarte bine.

Benjamin Siegrist, un portar experimentat, vine în România să-şi negocieze transferul la Rapid

Concret, se pare că Benjamin Siegrist (32 de ani), un portar de la Celtic, a primit permisiunea de a călători spre România ca să-şi negocieze transferul la Rapid. Giuleştenii caută portar de rezervă, după ce Virgil Drăghia a plecat de la echipă.

"Benjamin Siegrist a primit permisiunea lui Celtic de a merge în România pentru negocieri", anunţă britanicii.

"Siegrist a căutat o cale de scăpare de la Creltic în ultimele două ferestre de transferuri. El a avut discuţii în Scoţia şi Europa în această vară, dar nimic care să-l convingă să părăsească Celtic Park.

Acum i s-a oferit şansa de a-şi relansa cariera sub comanda lui Lennon. Fostul antrenor de la Celtic a decis să îşi relanseze propria carieră în această vară, în România, la o echipă gigant", scrie site-ul headtopics.com.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Benjamin Siegrist în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rapidtransfernegociericelticbenjamin siegrist 

viewscnt
Articole similare