Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A promovat-o pe Hermannstadt în Liga I, însă nu exclude o posibilă plecare. Măldărăşanu: "Nu vreau să mai trăiesc aşa ceva"

A promovat-o pe Hermannstadt în Liga I, însă nu exclude o posibilă plecare. Măldărăşanu: "Nu vreau să mai trăiesc aşa ceva"

Liga 2

Comentarii

Hermannstadt a obţinut promovarea directă în primul eşalon, ca urmare a rezultatelor înregistrate, duminică, în etapa a zecea, ultima a play-off-ului Ligii a II-a.

"Mi-am îndeplinit un obiectiv personal, pentru că, uitaţi-vă pe statistica fotbalului românesc, câte echipe care au retrogradat, în sezonul următor au promovat înapoi? Sunt foarte fericit" , a declarat Dani Coman.

"Chiar dacă a fost foarte greu, când promovezi, lucrurile nu că sunt fantastice, sunt extraordinar de fantastice. Dacă era o luptă uşoară, satisfacţia nu era aceeaşi.

Am o echipă plină de caractere, pentru că, la ce situaţia am avut în acest sezon, nu pot acum decât să-i felicit pe jucătorii mei. Asta este realitatea, au fost momente în care nu au vrut să se antreneze, dar iată că am reuşit împreună cu staff-ul să-i convingem să conştientizeze că performanţa e cea mai importantă în sport. După vin şi banii.

Acum îmi este greu să dau cu piciorul la o muncă de un an, însă nici nu vreau să mai trăiesc ce am trăit în acest sezon, chiar nu e uşor. Toată lumea ne judecă pe noi, dar jucătorii au fost de apreciat, pentru că nu au răsuflat nimic în presă. Problemele sunt din august, am avut promisiuni, fiecare şi-a făcut calcule, nu sunt lucruri normale.

Când câştigi, eşti bun, când pierzi, eşti slab, dar nimeni nu ştie ce a fost în spate. Trebuie să se îndrepte ceva dacă vrem să creştem nivelul fotbalului românesc" , a spus antrenorul lui Hermannstadt, Marius Măldărăşanu.

Final de sezon în Liga a II-a, Petrolul şi Hermannstadt au promovat direct

Hermannstadt a remizat acasă cu Steaua, scor 0-0, şi a obţinut promovarea directă în Liga I.

Tot duminică, liderul Petrolul Ploieşti, prima promovată, a terminat la egalitate cu Unirea Slobozia, scor 0-0.

De asemenea, Concordia Chiajna a învins-o pe teren propriu pe Universitatea Cluj, scor 1-0. A marcat Voicu, în minutul 11.

Petrolul a încheiat sezonul pe primul loc în clasamentul eşalonului secund, cu 63 de puncte, iar Hermannstadt a terminat campionatul cu 61 de puncte.

Clasamentul final: 1. Petrolul – 63 de puncte, 2. Hermannstadt – 61, 3. Universitatea Cluj – 57, 4. CSA Steaua – 50, 5. Concordia Chiajna – 41, 6. Unirea Slobozia – 41.

Astfel, la barajul de menţinere/promovare în Liga I, U Cluj o va întâlni pe Dinamo, iar dacă Steaua nu va primi acordul comisiilor de a promova, locul roş-albaştrilor la barajul cu Chindia Târgovişte va fi luat de Concordia Chiajna.

 

Afla mai multe despre: hermannstadt 

viewscnt
Articole similare