Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A pus capăt zvonurilor! ”Sunt fericit la Real Madrid, se scriu prea multe prostii despre mine”

A pus capăt zvonurilor! ”Sunt fericit la Real Madrid, se scriu prea multe prostii despre mine”

Real Madrid

Comentarii

Fundaşul stânga de la Real Madrid, Marcelo Vieira a pus capăt zvonurilor care îl dădeau plecat din vara viitoare la Juventus. Fotbalistul brazilian s-a declarat foarte fericit pe Santiago Bernabeu şi a exclus posibilitatea unui transfer în alt campionat.

”Sunt foarte fericit la Real Madrid. Mereu se scriu prostii despre mine pe reţelele sociale. Dar sunt aici, la cel mai mare club din lume şi întotdeauna voi dori să joc aici. În fiecare an mă reinventez, iar acum am mai multe visător ca Vinicius” a declarat Marcelo pentru Real Madrid TV.

Legat de noul transfer al formaţiei blanco, Vinicius Junior, Marcelo crede că tânărul fotbalist brazilian se va adapta şi se va impune uşor uşor la Madrid.

”Vinicius va ajunge mare. Bale? Ştiam că e foarte bun!”

”Vincius este un fotbalsit tânăr, dar care ştie să asculte şi ştie să aibă răbdare. Sunt convins că va ajunge un mare fotbalist, pentru că talentul nu-i lipseşte, e clar” a explicat fundaşul lateral stânga.

Brazilianul are cuvinte de laudă şi despre Gareth Bale, cel despre care presa spaniolă scrie că este noul Cristiano Ronaldo pentru formaţia merengue: ”Ştim cât e de bun, suntem obişnuiţi cu el. Nu ne-a surprins golul său din meciul cu Girona, pentru că ştim şi cât e de rapid” a declarat Marcelo. 

Afla mai multe despre: marcelo vieirareal madridviniciusbale 

viewscnt
Articole similare