Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A pus tunurile pe Burleanu şi subalternii lui! Lupescu: "Stilul celor de la Federaţie este să dispreţuiască pe toată lumea din fotbal!"

A pus tunurile pe Burleanu şi subalternii lui! Lupescu: "Stilul celor de la Federaţie este să dispreţuiască pe toată lumea din fotbal!"

Fotbal

Comentarii

Fostul internaţional Ionuţ Lupescu şi-a lansat candidatura la preşedinţia FRF, în prezenţa unui număr impresionat de foşti fotbalişti, mulţi dintre ei din "Generaţia de Aur", dar şi din alte generaţii. Ieri, acesta a fost la Craiova unde s-a întâlnit cu cei din teritoriu.

"Oamenii sunt deschişi, dornici să interacţioneze, pentru că asta nu s-a întâmplat în ultimii ani, iar acesta este principiul după care mă ghidez, al dezbaterii. Trebuie să croim împreună proiecte şi să le punem în aplicare. Vorbesc pe limba lor, fiindcă vin dintre ei, din fotbal. Am găsit soluţii la ei, care se regăsesc şi în programul lor. Stilul celor de la Federaţie este să dispreţuiască pe toată lumea din fotbal, este o lipsă de respect semnalată deja. Eu am un program manifest, pe doi piloni, administrativ şi sportiv. Nu vreau să decid numai eu, ci lumea fotbalului, ca să reuşesc, am nevoie de ajutorul lor. Vreau să merg în terioriu şi să conving oamenii”, a declarat Lupescu după întâlnirea de la Craiova.

În vârstă de 49 de ani, Ionuţ Lupescu a evoluat de 74 de ori pentru naţionala României şi a jucat de-a lungul carierei la echipe precum Dinamo, Bayer Leverkusen, Borussia Monchengladbach, Bursaspor şi Al-Hilal. El a fost director general în cadrul FRF în perioada 2005-2011, apoi a devenit oficial la UEFA, ocupând funcţie de şef al Comisiei tehnice.

Alegerile de la FRF vor avea loc la 18 aprilie. Principalul contracandidat al lui Lupescu va fi actualul preşedinte al forului de la Casa Fotbalului, Răzvan Burleanu.

 

Afla mai multe despre: lupescuburleanualegerifrfmesaj 

viewscnt
Articole similare