Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A rămas la club după retragere şi speră să se salveze de la retrogradare: „Am speranţe, avem un antrenor foarte bun!”

A rămas la club după retragere şi speră să se salveze de la retrogradare: „Am speranţe, avem un antrenor foarte bun!”

FC Botoșani

Comentarii

Mihai Roman s-a retras din fotbal vara trecută, dar a rămas în stafful celor de la FC Botoşani.

A rămas la club şi speră să se salveze de la retrogradare: „Am speranţe pentru că avem un antrenor foarte bun!”

Fostul jucător are mare încredere în Bogdan Andone, noul antrenor de la FC Botoşani, şi este optimist în ceea ce priveşte salvarea de la retrogradare.

„Am rămas în staff la Botoşani. Avem mai multă treabă.

Am început campionatul prost. O perioadă neagră pentru Botoşani. Am speranţe. Avem un antrenor foarte bun, Bogdan Andone”, a declarat Mihai Roman.

Mihai Roman şi-a ales favorita la titlu în Superliga: "Pot ajunge şi în Champions League"

Mihai Roman a vorbit despre lupta pentru titlu din Superliga, în acest sezon, dar şi despre şansele României la EURO 2024.

Fostul jucător la FCSB între 2018 şi 2019, Mihai Roman crede că echipa patronată de Gigi Becali este favorită la titlu, în sezonul 2023-2024. Roman crede că FCSB poate ajunge şi în grupele UEFA Champions League, odată cu noul format al competiţiei.

Ultimul sezon în care o echipă din România s-a calificat în grupele celei mai prestigioase competiţii intercluburi din Europa a fost sezonul 2013/2014.

"Îmi doresc ca FCSB să ia titlul. Ştiu cum se lucrează acolo. Ştiu jucătorii, sunt de valoare, ar merita să ia campionatul.

Dificil pentru o echipă românească în Liga Campionilor, dar cei de la FCSB o să o facă, prima data să ajungă în Champions League", a declarat Mihai Roman.

Cât despre şansele României la EURO 2024, Roman a vorbit despre o eventuală calificare din grupă, o grupă completată de Belgia, Slovacia şi o echipă venită de la baraj (Ucraina, Israel, Bosnia şi Herţegovina şi Islanda).

"La Euro o grupă destul de bună. Jucătorii dacă o să se mobilizeze aşa cum trebuie vom face un campionat bun, un campionat care să producă surprize." a mai spus Roman.

Afla mai multe despre: mihai romanfc botosanisuperliga 

viewscnt
Articole similare