You are here:

A regretat Burleanu că l-a adus pe Rădoi la FRF? Piţurcă: ”Eu cred că s-a ofticat foarte, foarte mult după ce l-a auzit ce spune!”

A regretat Burleanu că l-a adus pe Rădoi la FRF? Piţurcă: ”Eu cred că s-a ofticat foarte, foarte mult după ce l-a auzit ce spune!”

Fotbal intern

Comentarii

Victor Piţurcă spune că mişcarea prin care Răzvan Burleanu i-a adus în cadrul FRF pe Adi Mutu şi Mirel Rădoi ar fi trebuit să fie făcută mult mai devreme.

Răzvan Burleanu a anunţat săptămâna trecută că Mirel Rădoi este noul director sportiv la naţionala de tineret. Piţurcă nu se lasă impresionat de această decizie şi spune că ar fi trebuit luată mult mai devreme. În schimb, îl acuză pe Răzvan Burleanu că a fost doar o mutare de imagine.

Victor Piţurcă este de părere că Mirel Rădoi şi Adi Mutu vor face treabă foartă bună la FRF şi nu sunt interesaţi de lupta electorală dintre Răzvan Burleanu şi Ionuţ Lupescu:

”Târziu, foarte târziu şi cu scopul clar pentru alegeri. Noi ştim ce s-a întâmplat când a ajuns preşedinte. I-a dat afară pe toţi foştii jucători şi pe toţi cei care se pricepeau la fotbal.

Oamenii ăştia au venit să muncească. Rădoi a venit să muncească. Mi-a plăcut foarte mult ce a zis. Cred că Burleanu s-a ofticat foarte, foarte mult după ce a văzut ce a vorbit cu voi. Că a zis că pe el nu-l interesează cine câştigă alegerile, că el a venit să muncească... El a fost un luptător şi ca jucător. Dar a fost adus prea târziu. Mutu, dacă primeşte ofertă acum să antreneze, imediat pleacă”
, a declarat Victor Piţurcă la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: victor piturcamirel radoirazvan burleanu 

viewscnt
Articole similare