You are here:

A retrogradat cu FC Voluntari, dar e în lotul preliminar pentru EURO 2024. Un alt fotbalist din Superligă e aproape şi el de turneul final din Germania

A retrogradat cu FC Voluntari, dar e în lotul preliminar pentru EURO 2024. Un alt fotbalist din Superligă e aproape şi el de turneul final din Germania

Superliga

Comentarii

Fundaşii Naser Aliji şi Arlind Ajeti, care au evoluat în sezonul recent încheiat în Superliga, un eveniment susţinut de Superbet, au fost incluşi de selecţionerul Sylvinho în lotul preliminar al Albaniei pentru EURO 2024.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Aliji a retrogradat în liga secundă cu FC Voluntari, în timp ce Ajeti a ieşit vicecampion cu CFR Cluj.

Albania a câştigat Grupa B a preliminariilor, din care au făcut parte Cehia şi Polonia.

''Presiune? Nu, nu o simţim. În lumea fotbalului, fiecare meci e un miracol. Orice se poate întâmpla. Trebuie să mergem acolo, să jucăm şi să progresăm'' , a declarat Sylvinho, citat de Associated Press.

Albania va debuta la turneul final pe 15 iunie, contra Italiei, campioana europeană entitre, pe 19 iunie va înfrunta Croaţia, iar ultimul său meci din grupă se va juca pe 24 iunie, contra Spaniei, triplă campioană continentală.

''Cunoaştem forţa adversarelor noastre. Ele nu joacă pentru a trece de grupe, ci pentru a câştiga Campionatul European'', a subliniat Sylvinho.

Sylvinho a fost numit în funcţie în ianuarie 2023 pentru a duce Albania la EURO 2024. Sud-americanul a evitat să răspundă dacă vrea să continue la cârma echipei Albaniei, contractul său fiind valabil până în vara acestui an.

Albania speră să îl păstreze pe Sylvinho în încercarea de a se califica în premieră la Cupa Mondială. Brazilianul şi secunzii săi, argentinianul Pablo Zabaleta şi italienii Luca Laurenti şi Gianluca Stesina au primit săptămâna trecută cetăţenia albaneză în semn de recunoştinţă pentru calificarea la EURO 2024.

Albania a mai participat o singură dată la turneul final al Campionatului European, în 2016, când a obţinut singura sa victorie, contra României.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: voluntari 

viewscnt
Articole similare