Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A retrogradat din Premier League, dar e bătaie mare pe el! Bielsa îl vrea la Leeds, iar alte două cluburi vor să-l transfere imediat

A retrogradat din Premier League, dar e bătaie mare pe el! Bielsa îl vrea la Leeds, iar alte două cluburi vor să-l transfere imediatgalerie foto

Premier League

Comentarii

Matheus Pereira este disputat de mai multe cluburi din Premier League, anunţă presa britanică.

Retrogradată din Premier League, West Bromwich Albiol este aproape să-şi piardă cel mai bun jucător al stagiunii trecute.

Leeds şi-a stabilit principala ţintă pe piaţa transferurilor: Matheus Pereira de la WBA

Brazilianul Matheus Pereira a devenit principala ţintă a verii pentru Leeds United, acolo unde este dorit cu insistenţă de Marcelo Bielsa. Aripa dreaptă în vârstă de 25 de ani este cotată la 15 milioane de euro, dar WBA vrea 25 de milioane pentru un transfer imediat.

West Brom a plătit 8 milioane de euro celor de la Sporting Lisabona pentru jucătorul brazilian, care în stagiunea trecută a marcat 11 goluri şi a oferit şase pase decisive.

Problema lui Marcelo Bielsa este că nu doar Leeds United vrea să-l transfere pe Matheus Pereira. Aston Villa este pregătită să facă o ofertă oficială pentru jucătorul crescut de Sporting, în timp ce Leicester City a intrat de asemenea pe fir pentru a-l achiziţionat de la WBA.

Matheus Pereira a crescut la Sporting Lisabona, club pentru care a jucat doar 27 de meciuri. A bifat un sezon la FC Nurnberg, apoi a ajuns în Anglia, la WBA. Fotbalistul a impresionat în sezonul în care West Brom a promovat, marcând opt goluri şi reuşind 20 de pase decisive.

Şi-a continuat progresul în Premier League, reuşind un sezon bun, chiar dacă echipa sa a retrogradat din prima ligă. Presa britanică susţine că Leeds United este favorită în cursa pentru semnătura lui Matheus Pereira.

Afla mai multe despre: matheus pereiraleeds unitedmarcelo bielsaaston villaleicester 

viewscnt
Articole similare