You are here:

A rupt tăcerea! Eliminarea lui Radu Drăguşin l-a scos din joc, iar acum şi-a spus oful: "Bineînţeles că am fost dezamăgit"

A rupt tăcerea! Eliminarea lui Radu Drăguşin l-a scos din joc, iar acum şi-a spus oful: "Bineînţeles că am fost dezamăgit"

Premier League

Comentarii

Eliminarea lui Radu Drăguşin (22 de ani) din meciul european Tottenham - Qarabag l-a scos din joc pe Lucas Bervall (18 ani), care a fost schimbat de Ange Postecoglu pentru a introduce un alt fundaş central în locul românului.

La mai bine de două săptămâni distanţă de la momentul neplăcut, Lucas Bergvall a rupt tăcerea şi şi-a spus oful în privinţa schimbării forţate pe care Ange Postecoglu a fost nevoit să o facă după ce Radu Drăguşin a văzut "roşu".

Reacţia lui Lucas Bergvall după ce a fost scos din joc de eliminarea lui Radu Drăguşin

Bergvall s-a declarat dezamăgit pentru că a trebui să treacă printr-un moment neplăcut din cauza eliminării lui Radu Drăguşin. Totutşi, mijlocaşul suedez a spus că a trecut peste moment şi că a înţeles decizia lui Postecoglu şi nu l-a arătat cu degetul pe Drăguşin.

"Bineînţeles că am fost dezamăgit, e normal. Dar a fost doar o chestiune de timp până să trec peste schimbare. Înţeleg 100% decizia antrenorului. A fost incredibil să debutez în cupele europene, ceva ce visez de mic copil. A însemnat mult pentru mine să debutez în Europa League", a declarat Lucas Bergvall, citat de Football London.

Lucas Bergvall 20 de meciuri (1113 minute) în toate competiţiile sezonului la Tottenham, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat două pase de gol.

  • 12 milioane de euro este cota de piaţă a lui Lucas Bergvall în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: lucas bergvallradu dragusineliminareschimbareeuropa league 

viewscnt
Articole similare