Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A rupt tăcerea în presa din Olanda | Dezvăluiri în premieră făcute de un jucător al Viitorului: "Nu aveam absolut nimic!"

A rupt tăcerea în presa din Olanda | Dezvăluiri în premieră făcute de un jucător al Viitorului: "Nu aveam absolut nimic!"

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul se pregăteşte să joace cu Vitesse în Europa League, iar olandezul Bradley de Nooijer, a vorbit la superlativ în presa din Olanda despre Hagi şi cum e situaţia la echipă.

"Când sunt în taxi, şoferii mă mai întreabă uneori ce fac p-aici şi când le spun că joc fotbal la Viitorul, toată lumea îmi spune imediat «A, joci pentru Hagi? E cel mai bun!». Când am jucat la Cluj, de exemplu, în partea cealaltă a ţării, inclusiv galeria adversă îi scanda numele! Ca şi cum fanii lui Feyenoord i-ar scanda numele antrenorului lui Ajax", spune Bradley de Nooijer, fiul antrenorului principal al celor de la Dordrecht, Gérard de Nooijer. 

"Hagi, uneori, se mai bagă la joc, e ca un jolly joker! Când are mingea şi trage cu stângul, încă se duce bine de tot. Chiar şi la antrenamente, de multe ori, când facem anumite exerciţii, se bagă el să tragă primul. Când am venit la Constanţa nu aveam absolut nimic! În cel mai scurt timp, oamenii din club au pregătit totul pentru mine. Mi-au dat apartament, mi-au făcut card bancar, mi-au oferit o maşină. Clubul ăsta e o mare familie!", a mai spus jucătorul.

Afla mai multe despre: bradley de nooijerhagiviitorul 

viewscnt
Articole similare