Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A salvat-o de la retrogradare, iar acum pleacă. Felix Magath şi-a anunţat demisia de pe banca echipei Hertha Berlin

A salvat-o de la retrogradare, iar acum pleacă. Felix Magath şi-a anunţat demisia de pe banca echipei Hertha Berlin
Comentarii

Felix Magath şi-a anunţat plecarea de la Hertha Berlin, în ciuda faptului că a reuşit să o salveze de la retrogradare, după victoria din barajul cu Hamburger SV (2-0).

Magath, în vârstă de 66 de ani, fost numit la conducerea tehnică a echipei în luna martie, într-un moment în care Hertha se afla în dificultate şi, chiar dacă nu a reuşit să-i asigure menţinerea directă în prima ligă, el a declarat pentru postul de televiziune Sky că "proiectul său s-a încheiat deja".

Conform declaraţiilor antrenorului german, misiunea sa a fost aceea de "a asigura supravieţuirea" echipei pe prima scenă a fotbalului german, "iar asta s-a întâmplat odată cu fluierul final" al întâlnirii de luni.

Directorul sportiv al clubului Hertha Berlin, Fredi Bobic, l-a descris anterior pe Magath drept un "salvator în situaţia potrivită" şi l-a lăudat pentru că a ales cea mai bună echipă, care i-a permis să câştige în deplasare, cu scorul de 2-0, manşa secundă a barajului, după ce berlinezii au fost învinşi la limită pe teren propriu în meciul tur (0-1).

În cariera sa de antrenor, Felix Magath a cucerit titlul în Bundesliga alături de Bayern Munchen şi de Wolfsburg.

Afla mai multe despre: felix magath 

viewscnt
Articole similare