Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A salvat-o pe FC Botoşani, iar acum este dorit de un club de mare tradiţie: „Cred totuşi că ne va alege pe noi!”

A salvat-o pe FC Botoşani, iar acum este dorit de un club de mare tradiţie: „Cred totuşi că ne va alege pe noi!”

FC Botoșani

Comentarii

Bogdan Andone a salvat-o pe FC Botoşani de la retrogradare, dar sunt şanse ca antrenorul să nu mai continue pe banca moldovenilor.

Bogdan Andone, dorit de un club de mare tradiţie după performanţa reuşită cu FC Botoşani

Valeriu Iftime, patronul botoşănenilor, a dezvăluit că Bogdan Andone este dorit insistent şi de FC Argeş, club de mare tradiţie din fotbalul românesc.

Totuşi, omul de afaceri are mare încredere că tehnicianul va continua totuşi la Botoşani, având în vedere că are de ales între un club de Superligă şi unul de Liga 2.

„Am avut o primă discuţie cu Bogdan Andone şi am stabilit clar un lucru cu el. Mi-a spus că el şi-ar dori să continue la noi, dar doreşte să clarificăm mai bine unele lucruri ca să poată semna prelungirea de contract.

Vrea să reglăm unele chestii legate de organizare, mai bine spus de bucătăria noastră internă, iar eu sunt gata să fac cum spune el. Are dreptate şi am stabilit să ne vedem miercuri şi să punem pe hârtie tot ceea ce el doreşte. Să ştiţi că nu mi-a cerut să îi rezolv problema salariului, deci nu a pus banii înainte de toate.

Sunt de rezolvat doar nişte lucruri organizatorice. Însă, el mi-a spus că a avut şi unele discuţii cu Dani Coman în legătură cu ceva pentru el de la FC Argeş, iar eu ştiam că Dani Coman îl doreşte acolo, deoarece ei doi se ştiu de pe timpul în care amândoi lucrau la Astra.

Dar, nu cred că vom intra într-o competiţie cu FC Argeş, deoarece totuşi FC Botoşani e o echipă de prima ligă, nu? Mi-a mai transmis că are nişte tatonări şi de prin Cipru. Însă, vă mai spun încă o dată că eu sunt aproape sigur că Bogdan o să continue la FC Botoşani.

Dar, totuşi vreau să realizez cât mai repede prelungirea de contract cu Bogdan Andone, deoarece avem de stabilit componenţa lotului şi tot ceea ce înseamnă programul de pregătire pentru noul sezon.

Eu în iarnă am adus nişte jucători la Botoşani, iar aceştia au semnat cu noi contracte pe şase luni, cu drept de prelungire din partea clubului. Iar eu vreau să îl întreb pe Bogdan pe care dintre ei îi mai oprim la Botoşani, că băieţii trebuie anunţaţi şi ei. Mă întrebi de Dican, Florescu şi Mailat?

Ei mai au contracte cu FC Botoşani, dar le-am spus clar că pentru o ofertă bună sunt gata să le dau drumul. Dacă au vreo ofertă, atunci să vină şi să mi-o prezinte, iar eu sunt dispus să o analizez foarte bine”, a spus Iftime, potrivit Prosport.

Afla mai multe despre: bogdan andonevaleriu iftimefc botosani 

viewscnt
Articole similare