Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A trecut 'trenul' rapid pe lângă poarta lor". Dorinel Munteanu aştepta mai mult de la Oţelul - FCSB: "Au deschis scorul cum l-a deschis"

"A trecut 'trenul' rapid pe lângă poarta lor". Dorinel Munteanu aştepta mai mult de la Oţelul - FCSB: "Au deschis scorul cum l-a deschis"

Oțelul Galați

Comentarii

Antrenorul de la Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a comentat remiza din faza a doua a grupelor Cupei României, cu FCSB, scor 1-1.

Dorinel Munteanu, după Oţelul - FCSB 1-1, în Cupa României

FCSB a terminat la egalitate, marţi, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din grupa C a Cupei României Betano. FCSB a deschis scorul prin Băluţă, în minutul 76. Gazdele au egalat în minutul 90, prin Lopes.

La finalul partidei, Dorinel Munteanu a evidenţiat greşelile defensivei, dar şi ocaziile irosite de atacanţii nou-promovatei. 

”Sunt fericit pentru că am jucat cu echipa de pe primul loc. În prima repriză, a trecut 'trenul' rapid pe lângă poarta lor. Am avut multe faze. Noi irosim în faţa porţii. 

În a doua repriză a fost un joc pe contre. Au deschis scorul cum l-a deschis. Nici nu mai îmi amintesc. A avut o execuţie fantastică Băluţă, dar o greşeală a apărării mele. Nu pot să îi spun nimic fundaşului meu. Important e că am revenit.

Faza aceea de la golul lui Dawa nu are rost să fie comentată. Fiecare decizie poate fi interpretată. Jocul a fost unul frumos. A fost o partidă bună pentru cei 8.000 suporteri. 

Am avut mult de muncă. Asta e problemă noastră. Urmează meciul cu Poli Iaşi. Ei nu au avut meci de Cupa României. Eu am încredere în echipa mea!”, a declarat Dorinel Munteanu, la Prima Sport

Afla mai multe despre: dorinel munteanuotelul fcsbcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare