Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A văzut problemele de la Craiova şi se autopropune la Universitatea lui Rotaru: „E normal să se vorbească despre mine!”

A văzut problemele de la Craiova şi se autopropune la Universitatea lui Rotaru: „E normal să se vorbească despre mine!”
Comentarii

Universitatea Craiova a rămas fără antrenor principal după demiterea lui Ivaylo Petev.

Antrenorul care se autopropune la Universitatea Craiova

În tot acest context, mai multe nume au fost vehiculate pentru banca tehnică a oltenilor, printre care şi Eugen Neagoe, fost antrenor al Universităţii Craiova. Deşi Costel Gâlcă este alesul lui Mihai Rotaru, Neagoe a dat de înţeles că i-ar plăcea o revenire în Bănie.

Ba mai mult, fostul tehnician de la Craiova vede normală introducerea sa pe lista unor posibili antrenori pentru echipă, având în vedere performanţele reuşite de el ca fotbalist al oltenilor.

„Deocamdată nu pot să vă zic nimic. Sincer, nu ştiam că este şi Emil Săndoi pe listă. Mă bucur să aud lucrul ăsta, suntem doi jucători care am făcut istorie la Craiova. Este normal să se vorbească despre noi. Asta este părerea mea.

Am făcut lucruri foarte bune. Ca să rămâi în istoria Universităţii Craiova, nu este aşa simplu. Au fost jucători mari, imenşi, care nu au câştigat nimic la Craiova.

Este normal să se vorbească despre noi. Noi am reuşit să câştigăm împreună trei trofee. Nu ştiu dacă are Emil vreunul în plus, dar eu din câte ştiu avem împreună eventul şi Cupa în 93”, a spus Eugen Neagoe pentru sportpesurse.ro.

Afla mai multe despre: eugen neagoeuniversitatea craiovamihai rotaru 

viewscnt
Articole similare