You are here:

A venit, a văzut şi vrea să fie titular! Moruţan, singura noutate la reunirea FCSB: "Ştiu ce am de făcut aici!"

A venit, a văzut şi vrea să fie titular! Moruţan, singura noutate la reunirea FCSB: "Ştiu ce am de făcut aici!"

Superliga

Comentarii

FCSB s-a reunit astăzi şi jucătorii din lotul lui Nicolae Dică au efectuat vizita medicală. Singura noutate din lot a fost Olimpiu Moruţan, jucător achiziţionat în iarnă de vicecampioană, dar care abia acum a devenit oficial jucătorul FCSB.

Moruţan a vorbit despre planurile sale la FCSB, precizând că speră să-şi câştige locul de titular, în ciuda concurenţei puternice. Mijlocaşul adus de la Botoşani nu a apucat încă să discute cu tehnicianul Nicolae Dică, dar spune că a fost primit foarte bine de colegi şi ştie ce are de făcut pentru a deveni titular.

  • Un alt jucător transferat de FCSB înainte de finalul sezonului, Kamer Qaka, a lipsit de la reunire, fiind învoit.

"Mă bucur că am ajuns cu bine la Steaua. M-au primit foarte bine şi mă bucur pentru treaba asta. Sper să facem un campionat foarte bun anul acesta. Pentru mine e o motivaţie să ne batem la titlu. Planurile mele personale sunt să ajut echipa la fiecare meci. Cu multă muncă şi cu mult antrenament în fiecare zi, eu zic ca pot să joc şi titular.

Sper să fie ok. Şi aţi văzut şi anul acesta care a fost, au fost un grup foarte unit şi s-au bătut la campionat până în ultima etapă.

Încă nu am vorbit (n.r. cu Dică), o să ne vedem astăzi şi o să vorbim. Nu vreau să mă gândesc la treaba asta (n.r. că alţi jucători nu au confirmat la FCSB), eu vreau să îmi fac drumul meu.

Eu ştiu ce am de făcut şi sper să reuşesc. Domnul patron are tot dreptul să vorbească despre noi.

Pintilii m-a salutat şi a spus să dau tot ce am mai bun pentru Steaua
", a decarat Olimpiu Moruţan la reunirea echipei.

Afla mai multe despre: morutanfcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare